Jan Kraus. Foto: PrimaPrima
StoryEditor

Po Kňažkovi mieri aj Andrej Kiska do Show Jana Krausa

18.03.2014, 12:03
Na Prime bude po týždni ďalší slovenský prezidentský kandidát, tentokrát Andrej Kiska.

Jan Kraus si volá do svojej relácie ďalšieho slovenského prezidentského kandidáta. V piatok bude hosťom jeho šou v českej TV Prima Andrej Kiska.

Televízia Prima v oficiálnej informácii pre médiá predstavuje Kisku ako "slovenského prezidentského kandidáta". "Bývalý podnikateľ a kandidát za prezidenta SR. V prvom kole volieb konanom 15. 3. 2014 získal 24 % všetkých hlasov a umiestnil sa na druhom mieste za Robertom Ficom, s ktorým postupuje do druhého kola," dopĺňa stanica.

Kiska vystúpi u Krausa už tento piatok 21. marca. Jeho spoluhosťami budú porotkyňa X Factora Sisa Sklovská a popularizátor mužských sukní Tomáš Zahálka.

Ide už o druhé vystúpenie prezidetského kandidáta po sebe. Minulý týždeň pozvali do Show Jana Krausa Milana Kňažka. V médiách táto téma rezonovala hlavne preto, že epizódu s Kňažkom odvysielala Prima 14. marca večer - teda v čase, keď platilo na Slovensku predvolebné moratórium. Kňažko s tým bol následne konfrontovaný a odpovedal, že k porušeniu moratória nedošlo, keďže Prima je česká a nie slovenská stanica, navyše nahrávalo sa v predstihu. Naznačil, či moratórium neporušili médiá, ktoré o tom informovali.

Samotná Prima na margo výberu hostí reagovala, že to ide mimo nej. "Show Jana Krause a výber hostí je v plnej kompetencii jeho produkčného tímu," povedal hovorca pre Sme.

http://youtu.be/BzJ2O7-lFKU

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 09:20