StoryEditor

Štartujeme unikátny projekt. HNtelevízia prichádza už o pár dní

22.05.2015, 11:44
Bude pravidelne prinášať publicistiku k svetovej ekonomike, ale aj rozhovory s ľuďmi, ktorí tým biznisom hýbu.

Vydavateľstvo MAFRA Slovakia obohacuje svoj spravodajský portál HNonline.sk o nový projekt, vlastnú HNtelevíziu. Aj preto vydavateľstvo investovalo do vlastného televízneho štúdia. To dnes oficiálne predstavil novinárom výkonný riaditeľ vydavateľstva Vladimír Mužík spolu s Františkom Borovským a Jeffom Minaříkom. „Investíciu do výstavby a prevádzky nového televízneho štúdia považujeme za kľúčovú. Výroba vlastného videoobsahu je trendom, ktorý chceme na Slovensku udávať. Spojili sme sa preto s najlepšími profesionálmi na trhu a tí nám s výstavbou štúdia a programovej skladby pomáhajú,“ povedal Vladimír Mužík.

HNtelevízia začne vysielanie sériou rozhovorov napríklad s Igorom Rattajom, významným akcionárom TMR a partnerom nefinančnej časti J&T, či s opozičným poslancom Igorom Matovičom. Okrem rozhovorov bude HNtelevízia prinášať denne relácie zamerané na biznisové, spravodajské, ale aj odľahčené témy. Vyrábať ich bude interný tím redaktorov a externí spolupracovníci.

Šéfka webovej redakcie a online projektov MAFRA Slovakia, Andrea Szőcsová dodala: „Pripravujeme publicistiku k svetovej ekonomike, ale aj rozhovory s ľuďmi, ktorí tým biznisom hýbu. Chceme skúšať nové veci, máme chuť zlepšovať sa a som rada, že aj vďaka tomuto štúdiu máme šancu posunúť HNonline.sk ďalej.“

Na stavbe štúdia sa podieľal architekt Jaroslav Holota, ktorý postavil napríklad štúdio televíznych novín TV Nova a mnohé iné. Technologickú časť dodal Jeffo Minařík, režisér úspešných slovenských programov. Programovú skladbu okrem Františka Borovského, programového riaditeľa TV Barrandov pomáhal pripraviťaj Jaromír Chalabala, niekdajší šéf programov na TV Nova.

 

Pozrite si, ako vznikalo televízne štúdio a teasing na HNtelevíziu.

 

https://youtu.be/6trASeBT_9g

https://youtu.be/iB9YCNkfkmE

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:18