Rádio Jemné láme rekordy s nonstop moderovaním
StoryEditor

Rádio Jemné láme rekordy s nonstop moderovaním

27.03.2015, 13:30
Moderátori rannej relácie Budíček Táňa Šúrová & Lukáš Pinček prekonali samých seba a moderovali Od Budíčka do Budíčka 28 hodín nonstop. Tento rekord sa dnes oficiálne zapísal do Knihy slovenských rekordov!

Moderátorka Táňa Šúrová sa k rekordu vyjadrila: „Som veľmi rada, že ste s nami boli a želám si, aby ste sa naším výkonom inšpirovali. Ak sa plánujete vo vašom živote v niečom prekonať, tak neváhajte a poďte do toho. Ak sa prekonáte, môžete len získať a ten pocit vďaky vás môže rozplakať rovnako ako nášho Lukáša.“ Lukáš Pinček nemal veľa slov, naopak, túto chvíľu prežíval skôr emotívne, rozplakal sa.

Pred rokom sa moderátorka ranného Budíčka Táňa Šúrová stala prvou ženou na Slovensku, ktorá moderovala nonstop 27 hodín. V duchu hesla "Prekonaj sám seba" sa rozhodla vlastný rekord pokoriť, tentoraz aj za účasti jej kolegu Lukáša Pinčeka.

 

Od Budíčka do Budíčka s podporou známych osobností!

Vo štvrtok 26. marca po 6-tej si Táňa a Lukáš sadli za mikrofón s vedomím aj želaním, že sa ich spoločné moderovanie neskončí skôr ako v piatok 27. marca o 10-tej. Ich snaženie prišli do štúdia Jemných podporiť naozaj zvučné mená, medzi nimi napríklad Jožo Ráž, Adam Ďurica, Martin Pyco Rausch, Andrej Bičan, Martin Nikodým, Iveta Malachovská, Jaro Slávik, Hex, Juraj Kemka, Alena Ďuránová, Zuzka Šebová, ale aj české hudobné legendy Michal David a Petr Kotvald.

 

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 15:42