StoryEditor

Najväčší športový rezort Elements Resort v Šamoríne mení názov

24.01.2016, 09:40
Partnerom rezortu sa stáva športová značka X-BIONIC a jeho nový názov je x-bionic® sphere. Pozrite sa, ako to v rezorte vyzerá. Hrať v ňom budete môcť 27 olympíjských športov.

Svetovo najoceňovanejšia značka športovej technológie zo Švajčiarska sa stáva strategickým partnerom najväčšieho športového rezortu v strednej Európe.

 

O značke X-BIONIC

Len za ostatných 10 rokov vyhral X-BIONIC viac ako 400 medzinárodných dizajnérskych cien a trofejí za dizajn, funkčnosť, ergonomiku a inováciu. Je to jediná značka na svete, ktorá získala prestížnu cenu Plus X Award 7-krát za sebou, čím sa stala najinovatívnejšou značkou vôbec. Pracuje pre ňu tím od expertov biomechaniky, neurológov, cez športových vedcov, inžinierov a dizajnérov. Ich víziou je učiť sa od prírody a všetko posunúť o úroveň vyššie. Značka je vyvíjaná vo Švajčiarsku a vyrábaná v Taliansku.

 

O x-bionic® sphere

Ide o multifunkčný komplex, ktorý na ploche viac ako 100 hektárov ponúka podmienky pre profesionálny i amatérsky šport, relax a  zábavu. x-bionic® sphere cieli na náročnejších návštevníkov, profesionálnych športovcov a tímy, športových nadšencov, rodiny, podnikateľov, ako aj milovníkov zdravého životného štýlu a wellnessu. Jeho základnými zložkami sú šport, voľný čas a inovácie – sport, leisure a innovation.

x-bionic® sphere sa vďaka svojmu športovému vybaveniu pre 27 olympijských disciplín hodnotí ako číslo 1 medzi destináciami pre profesionálnych i amatérskych športovcov.  Je miestom  pre profesionálny plavecký šport (napríklad 50m vonkajší plavecký bazén), wellness a oddych s celoročnou prevádzkou. Päťhviezdičkové wellness centrum ponúka široký výber sáun, soľnú jaskyňu, Kneippov kúpeľ, vírivky, ochladzovacie priestory, tepidárium a ďalšie relaxačné atrakcie. Rezort zároveň ponúka ubytovanie, kongresové priestory a doplnkové služby. Najväčšiu časť rezortu tvorí najmodernejší jazdecký areál v strednej Európe s rozlohou kmer 380 tis. m2.

 

Cieľové skupiny klientov: profesionálni športovci, športové tímy a kluby, amatérski športovci , športové a eventové agentúry. „Našim cieľom je, aby profesionálni, či amatérski športovci, športoví nadšenci alebo ľudia túžiaci po relaxe a oddychu našli všetko čo potrebujú práve v x-bionic® sphere . Aby tu športovali, zabávali sa, ubytovali sa v hoteli, najedli v jednej z našich reštaurácií, či zabavili v kine alebo na vodných atrakciách,“ hovorí Tomáš Mácha, PR Specialist, x-bionic® sphere.

 

Aktuálny stav: Dokončený je jazdecký a plavecký areál. Pred dokončením je futbalový štadión s atletickým, tribúna pre 5 tisíc ľudí, tiež aréna na basketbal, hádzanú, volejbal. Gymnastická hala je už v prevádzke, fitness centrum tesne pred otvorením. V hoteli sa dokončuje 5 pavilónov, kongresové priestory, reštaurácie a voľnočasové priestory. 

 

X-Bionic Sphere má byť komplet dokončené koncom roka 2017. autorom myšlienky a investorom rezortu je finančník a podnikateľ Mario Hoffmann.

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:00