StoryEditor

Na trhu je nový časopis pre ženy: TO SOM JA

07.12.2016, 11:11
Autor:
(pš)(pš)
Novinka je z vydavateľstva Bauer Media Sk.

Pred Vianocami prichádza na náš trh nový slovenský magazín pre ženy s názvom TO SOM JAvydavateľstva Bauer Media Sk. Nový dvojmesačník vychádza na 64 stranách, v cene 0,59 eur a v náklade 40 tisíc kusov. Cena je však uvádzacia a v budúcnosti sa zvýši na 1 euro. Novinka  je primárne určená pre ženy 30+.Predaj je podporený reklamou v rozhlase, v printe a aj inými marketingovo-komunikačnými cestami. Podľa šéfa vydavateľstva Jozefa Baja: "Nový dvojmesačník TO SOM JA ponúka svojim čitateľkám zaujímavý a inšpiratívny obsah bez bulvárnych tém. Ambíciou časopisu je stať sa príjemným a motivačným spoločníkom žien, ktoré sa v ňom nájdu."

Bauer Media SK

​Obsah magazínu vznikol interne, sčasti sa na ňom podieľali aj externisti. Šéfredaktorkou dvojmesačníka TO SOM JA ja je Renáta Gešvantnerová, ktorá vo vydavateľstve zároveň vedie aj časopis Rytmus života. Na titulnej strane pilotného vydania je Zuzana Vačková. Podľa Renáty Gešvantnerovej časopis ponúka veľmi osobný priestor pre ženy s bežnými starosťami i s výnimočnými schopnosťami, ktoré môžu obohatiť ich život. Je pre ženy, ktoré hľadajú uspokojenie v profesii i rodine, pracujú, zveľaďujú domácnosť, starajú sa o manželov a deti a zároveň si vedia nájsť časť pre seba.

Vydavateľstvo Bauer Media SK len prednedávnom uviedlo na trh dva nové dvojmesačníky Návraty hviezdSvet seriálov. Oba dvojmesačníky vyšli koncom novembra v náklade 30-tisíc kusov. Kým časopis o seriáloch a ich hlavných protagonistov stojí 0,89 eur Návraty hviezd 0,79 eur..

Bauer Media SK začiatkom tohto roka prišlo ešte s jednou novinkou pre ženy s názvom LENNA. Časopis síce vychádza vo vydavateľstve A – IMZ ako prvý pravidelný titul, ale inzertné a mediálne zastúpenie spolu s niektorými ďalšími činnosťami zabezpečuje  pre LENNU práve vydavateľstvo Bauer Media SK.

 Ďalšie číslo magazínu To som ja vydavateľstvo plánuje vydať budúci rok 6. februára.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 22:35