Panta Rhei
StoryEditor

Mesiac knihy oslávia v v Panta Rhei kampaňou. Podporia slovenských spisovateľov

07.03.2017, 09:36
Autor:
hrnhrn

V Panta Rhei sa rozhodli, že podporia počas marca - Mesiaca knihy - slovenských spisovateľov. Slovenské diela si zaslúžia pozornosť a preto sa celý mesiac v kníhkupectvách bude niesť v slovenskom duchu.

Súčasťou kampane je aj séria besied v kníhkupectvách Panta Rhei, kde sa stretnú nominovaní autori v Panta Rhei Awards 2016. Besedy prebehnú v Košiciach, Banskej Bystrici, Trnave a Bratislave a bude ich moderovať Dado Nagy. Vyvrcholením mesiaca slovenských spisovateľov bude odovzdávanie ocenení Panta Rhei Awards 2016, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 30. 3. 2017 a budú ho môcť sledovať aj diváci live o 19:30 na joj.sk.

Kampaň riešila spoločnosť Panta Rhei in-house, vizuál kampane pripravila agentúra Men in Tie. Mediálny mix je nastavený na OOH (CLV, MHD), rádio Jemné Melódie, printy, sociálne média a in-store Panta Rhei.

O Panta Rhei Awards:

Panta Rhei Awards je knižné odovzdávanie, ktoré pripravuje Panta Rhei už ôsmy rok. V ostatných ročníkoch išlo o kvantitatívne hlasovanie. Tento rok budú môcť aj čitatelia rozhodnúť v jednotlivých kategóriách (Slovenský spisovateľ roka 2016, Slovenská spisovateľka roka 2016, Slovenský knižný debutant roka 2016, Najlepšia mládežnícka kniha roka 2016, Najlepšia detská kniha roka 2016). Vyhodnotená bude aj najpredávanejšia kniha v Panta Rhei. Čitateľské hlasovanie prebieha na stránke www.awards.sk.

V dvoch kategóriách - Cena Literárnej akadémie Panta Rhei 2016  a Literárna sieň slávy Panta Rhei - rozhodne o víťazovi porota. V porote Literárnej akadémie je literárny kritik Dado Nagy, šéfredaktor Magazínu o knihách Martin Kasarda, publicista Róbert Kotian, riaditeľka Literárneho informačného centra Miroslava Vallová a šéfredaktor Knižnej Revue Matúš Mikšík. V kategórii Sieň Slávy Panta Rhei sa do poroty zapojí aj výkonný riaditeľ Panta Rhei Miloš Božek. Odovzdávanie režíruje Anton Šulík, moderuje Kristína Farkašová.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 18:14