StoryEditor

Markíza spúšťa novú stanicu Krimi. Vieme už dátum štartu

10.05.2022, 09:12

Nová televízna stanica bude vysielať 24 hodín denne výlučne vo Full HD kvalite.

Portfólio televíznej skupiny Markíza sa čoskoro rozrastie o novú stanicu Krimi. Zameraná bude najmä na zahraničné seriály s detektívnou a kriminálnou tematiku. Okrem titulov známych z existujúcich staníc skupiny Markíza prinesie aj exkluzívne novinky a celosvetovo populárne seriály.

Nová televízia bude od pondelka 6. júna 2022 dostupná prostredníctvom operátorov všetkých foriem platených televíznych služieb. Vysielať bude 24 hodín denne výlučne vo Full HD kvalite.

„Slovenskí diváci mali vždy radi detektívne a kriminálne príbehy zo zahraničia, preto sme sa rozhodli jednu našu televíziu venovať práve tomuto žánru. Markíza Krimi nám pomôže docieliť širšiu tematickú pestrosť a presnejšiu profiláciu našich staníc,“ uviedol Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Markíza začína promovať svoju novú stanicu v prvých upútavkach. Netradične ich nahovoril ženský hlas, aby „kampaň vynikla medzi naším ostatným promom s mužskými voice overmi“, upozornil Lukáš Kočišek, PR manažér televízie Markíza. Ženský hlas v upútavkach patrí herečke Slávke Halčákovej, ktorá zároveň dabovala hlavnú postavu v seriáli Kosti, ktorý bude jedným z ťahákov novej stanice.

Skupina Markíza v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje televízie Markíza, Markíza +1, Doma a Dajto, špeciálne pre český trh je určená stanica Markíza International.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 20:10