Zuzana Ťapáková
StoryEditor

Ľuboš Machaj potvrdil ďalšie nové meno v RTVS

11.08.2022, 11:41

Novou šéfkou marketingu a komunikácie je Zuzana Ťapáková.

Aktualizované:

Správu, ktorú avizoval generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj pre Plus 7 dní, potvrdila už samotná RTVS. Novou šéfkou marketingu a komunikácie RTVS je Zuzana Ťapáková.

„Na prácu v RTVS sa úprimne teším a verím, že v tomto prostredí budem môcť zúročiť svoje doterajšie skúsenosti a vedomosti z oblasti kultúry a médií. Najmä dúfam, že svojim pôsobením a prácou prispejem k napĺňaniu zámerov a ideí, ktoré pán generálny riaditeľ Ľuboš Machaj predstavil vo svojom projekte, a ktoré považujem za základ verejnoprávnosti,” povedala Zuzana Ťapáková.

„Už viackrát som deklaroval, že chcem v manažmente spolupracovať s ľuďmi, s ktorými mám dobré pracovné skúsenosti z minulosti. S pani Zuzanou Ťapákovou som spolupracoval už pred mnohými rokmi v rámci Slovenského rozhlasu, neskôr sme boli spolu v pracovnom kontakte počas jej pôsobenia v TV Markíza. Je to, podľa môjho názoru, človek, ktorý sa, ako jeden z mála na slovenskom trhu, vyzná v televíznej štruktúre, dokáže zhodnotiť výtlak jednotlivých formátov a vie v rámci marketingu nájsť nové cesty v externej aj internej komunikácii. Som presvedčený o tom, že bude pre RTVS oporou a človekom, ktorý posunie veci ďalej,“ vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

Ťapáková do roku 2010 viedla televíziu Markíza z pozície generálnej riaditeľky. Predtým v najsledovanejšej televízii pôsobila ako riaditeľka Centra marketingu, stála dokonca pri založení Markízy.
Zuzana Ťapáková vyštudovala divadelnú a filmovú vedu na VŠMU. Skúsenosti z marketingu nabrala aj v začiatkoch kariéry, keď v deväťdesiatych rokoch pracovala pre  agentúry GGK a MARK/BBDO. Bola tiež mediálnou poradkyňou na ministerstve zahraničných vecí Miroslava Lajčáka.

Pripomeňme si, že novou šéfkou spravodajstva verejnoprávnej televízie sa stane Mária Hlucháňová, šéfom programu televízie Vincent Štofaník a programovým riaditeľom rozhlasu bude Ľuboš Černák.Obchodu bude šéfovať Miriam Kittler.

 

 

01 - Modified: 2024-04-11 09:32:46 - Feat.: - Title: Šéf Európskej vysielacej únie: Som rád, že slovenská vláda reviduje legislatívu o RTVS. Nie je neskoro 02 - Modified: 2024-04-08 09:45:37 - Feat.: - Title: Ako ďalej RTVS? Na odbornú debatu príde aj šéf EBU Noel Curran 03 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 04 - Modified: 2024-03-13 10:39:43 - Feat.: - Title: Danko chce urobiť ďalšie poriadky s novinármi. Koalícia opakuje, že RTVS má patriť všetkým 05 - Modified: 2024-02-26 08:38:54 - Feat.: - Title: Koalícia pritvrdzuje voči RTVS: Po Dankovi už aj Blaha žiada "vyriešiť" verejnoprávnu televíziu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 10:06