V politických reláciách tento víkend budú diskutovať aj Róbert Fico, Juraj Krúpa a Michal Šipoš.
StoryEditor

Víkendové politické relácie: Fico, Šípoš a Krúpa o rekordnej inflácii a politickej stabilite na Slovensku

16.09.2022, 19:07
Autor:
michmich
  • Diskutovať budú aj o aktuálnej energetickej kríze a o tom, ako bude fungovať Národná rada SR po preskupení politických síl medzi koalíciou a opozíciou.
  • Politici rozoberú aj scenáre ďalšieho vývoja a pomoc zo strany štátu v súvislosti so zdražovaním.

Politické relácie stále dokážu v nedeľné dopoludnie a popoludnie prilákať ku obrazovkám státisíce divákov a svojich stálych  poslucháčov majú aj rádiové Sobotné dialogy. Tento víkend si rozhlasovová relácia aj televízne diskusie pozvali do štúdií znovu zaujímavých hostí. 

V Sobotných dialógoch od 12:10 hodine na Rádio Slovensko a vo vysielaní:24 privíta moderátorka Marta Jančkárová poslanca Andreja Stančíka z OĽaNO a predsedníčka poslaneckého klubu v Národnej rade Anna Zemanová z SaS. Diskutovať budú o politickej stabilite na Slovensku v kontexte menšinovej vlády a bez väčšinovej podpory v NR SR a o tom ako bude fungovať Národná rada SR po preskupení síl, vládnutie a presadzovanie opatrení na pomoc ľuďom v súvislosti s rastom cien.

 

TA3 diskusie odštartujú

V nedeľu trojicu relácií už tradične odštartuje spravodajská televízia TA3 s reláciou V politike. O 11 hodine budú v štúdiu diskutovať poslanec za OĽaNO Milan Vetrák, poslanec za Sme rodina Peter Pčolinský, za SaS poslanec Juraj Krúpa a poslankyňa za Hlas-SD Denisa Saková.

Fico v O 5 minút 12

Nasledovať nude relácia O 5 minút 12 o 11:55 hodine na Jednotke a vo vysielaní:24. Moderátor Marek Makara preberie témy ako funkčnosť vládnej trojkoalície po preskupení síl v národnej rade, scenáre ďalšieho vývoja a pomoc zo strany štátu v súvislosti so zdražovaním a energetickou krízou s s predsedom Národnej rady a predsedom hnutia Sme rodina Borisom Kollárom a predsedom poslaneckého klubu v Národnej rade a predsedom strany Smer-SD Robertom Ficom.

Duel Šipoša a Tomáša

Menšinovej vláde v novom zložení sa nepodarilo otvoriť septembrovú schôdzu parlamentu. Spolu s ostatnými opozičnými stranami ju zablokovala aj SaS. Koalícii v najbližších dňoch navyše podľa slov Richarda Sulíka hrozí aj odvolávanie ministra financií Igora Matoviča. Slovensko pritom aj naďalej trápi energetická kríza a rekordná inflácia. Očakávané riešenia by v tejto ťažkej situácii mali priniesť noví ministri. Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu o 13-tej hodiny v relácii Na telo rozprávať s predsedom poslaneckého klubu OĽaNO Michalom Šipošom a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 06:49