György Gyimesi, Boris Kollár a Jana Bittó Cigániková.
StoryEditor

Víkendové politické diskusie: Gyimesi, Kollár a Cigániková o štátnom rozpočte, ale aj o radikalizácii a extrémizme na Slovensku

15.10.2022, 09:14
Autor:
michmich
  • Slovenskom otriasla dvojnásobná vražda na Zámockej ulici v Bratislave. Ako je na tom Slovensko v boji s radikalizáciou a extrémizmom?
  • Vláda schválila rozpočet na budúci rok, no otázne je, či nájde podporu aj v parlamente.
  • Aj o týchto témach bude v štyroch víkendových politických reláciách diskutovať 9 politikov.

Slovenskom otriasla dvojnásobná vražda na Zámockej ulici v Bratislave. Tá spustila medzi politikmi diskusiu o radikalizácii a extrémizme. Aj tento šokujúcej vražde a o tom, kam by sa malo Slovensko uberať, bude v štyroch víkendových politických reláciách diskutovať 9 politikov.

No v diskuii nevynechajú ani ďalšie aktuálne a vázne témy. Vláda schválila rozpočet na budúci rok, no otázne je, či nájde podporu aj v parlamente. Okrem toho majú ministri na stole aj energetickú krízu a stále nie je jasné, koľko budeme platiť za plyn či elektrinu.

Sobotné dialógy

Už tradične víkendové politické relácie odštartujú v sobotu 15. októbra o12.10 hodine v rozhlase RTVS Sobotné dialógy. Moderátorka Moderátorka Marta Jančkárová v štúdiu vyspovedá podpredsedníčku vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR a predsedníčku strany Za ľudí Veronika Remišová a poslanca NR SR a podpredsedu strany Smer-SD Ladislava Kamenického.

V politike      

V nedeľu dopoludnia prídu diskutovať do relácie V politike na TA3 o 11.00 hodine poslankyňa NR SR zo strany SaS Jana Bittó Cigániková, poslanec NR SR za OĽANO György Gyimesi a poslanec NR SR zo strany Hlas-SD Erik Tomáš.

O 5 minút 12

V RTVS moderátor Marek Makara privíta v štúdiu O 5 minút 12 o 11.55 hodine predsedu NR SR a predsedu hnutia Sme rodina Borisa Kollára a predsedu strany Hlas-SD Petra Pellegriniho.

Na telo

Nedeľný politický trojkístok politických diskusií uzavrie od 13:00 hodiny moderátor Michal Kovačič v relácii TV Markíza Na telo. V štúdiu budú s ním diskutovať minister životného prostredia SR z OĽANO Ján Budaj a podpredseda strany Hlas-SD Richard Raši.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:59