StoryEditor

Do Druhej šance smeruje ďalšia hviezda Oteckov

18.10.2022, 18:12
  • Všetkých 16 dielov prvej série získalo v sledovanosti v komerčnom publiku 12 – 54 priemerný rating 10,7 percenta a podiel na trhu 28,6 percenta.
  • Všetkých sedem doteraz odvysielaných dielov druhej série dosahuje priemer na úrovni tesne pod 10 percentami a v univerzálnom publiku všetky diely sledovalo vždy viac ako pol miliónové publikum.
  • Do najnovšieho dielu, ktorý uvidia diváci na obrazokách budúci týždeň, no Markíza ho už zaradila do ponuky na Voyo, si to namieri ďalší obľúbený herec z Oteckov.

Druhá šanca aj so siedmou premiérovou epizódou aktuálnej 2. série potvrdzuje status diváckeho hitu. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 17. októbra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Dramatický seriál z lekárskeho prostredia dosiahol v obchodne podstatnej cieľovej skupine rating 9,6 percenta a nadpriemerný trhový podiel 32,3 percenta, ktorý je zároveň tretí najvyšší v jeho doterajšej histórii. Medzitýždenne si tak z hľadiska podielu na trhu polepšil o 2,4 percentuálneho bodu. Konkurenčné pondelkové programy ako lekárskemu seriálu nestíhali, seriál Hranica zaznamenal na TV Joj v rovnak...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:30