Duel Milana Krajniaka a Mariána Viskupiča.
StoryEditor

Na hrane budú tentoraz diskutovať Milan Krajniak a Marián Viskupič

26.10.2022, 21:32
Autor:
redred
  • Okrem diskusie prinesú divákom aj prieskum agentúry AKO o obavách ľudí zo straty zamestnania.
  • Politickú diskusiu a aj odpovede na divácke otázky odvysiela Jojka aj na svojej novej spravodajskej televízii JOJ 24. 

Aj tento týždeň ponúkne Televízia JOJ svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam.

Moderátorka Jana Krescanko Dibáková pozvala tento štvrtok o 21:45 hodine za diskusný stôl ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka zo Sme rodina a predseda Výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu Mariána Viskupiča z SaS.

Hovoriť budú o vládnych opatreniach pre občanov a firmy spojené s cenami energií, o podpore podnikateľského sektora, ale aj o dôchodkoch a štátnom rozpočte. Divákom prinesú aj prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o obavách ľudí zo straty zamestnania.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie. Politickú diskusiu a aj odpovede na divácke otázky potom odvysiela Jojka aj na svojej novej spravodajskej televízii JOJ 24. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:24