Skyshowtime
StoryEditor

Na Slovensko mieri ďalša streamovacia služba. Prinesie zábavu od najväčších svetových štúdií

03.11.2022, 21:06
Autor:
redred

SkyShowtime oznamuje na exkluzívnom evente v Amsterdame oficiálne dátumy svojho spustenia v strednej a východnej Európe. 

Paneurópska streamovacia služba oznamuje svoju ďalšiu európsku expanziu. Služba odštartuje 14. decembra 2022 v Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Kosove, Čiernej Hore, Srbsku a Slovinsku. 

Slovensko, Česká republika, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Albánsko a Severné Macedónsko budú nasledovať vo februári budúceho roku.

Stvorené pre Európu 

Je nová  streamovacia služba v Európe. V Amsterdame dnes pri príležitosti spustenia v Európe zorganizovala veľký exkluzívnu akciu. Prišli na ňu mnohé medzinárodné celebrity a lídri z odboru. 

Monty Sarhan CEO SkyShowtime počas svojho prejavu prezradil, že služba bude spustená tento rok v decembri v rade stredoeurópskych štátov a začiatkom budúceho roka v krajinách východnej Európy.

 

SkyShowtime spája  zábavu od najväčších svetových štúdií a rozprávačov pre celú rodinu. Služba bude domovom širokého výberu celosvetovo najočakávanejších seriálov a filmov.

„SkyShowtime bola stvorená pre Európu a sme nadšení, že môžeme divákom v strednej a východnej Európe povedať, že už čoskoro je čas na Skyshowtime.

Teší nás, že im môžeme priniesť exkluzívny prístup k najnovším seriálom a filmom z našich kultových a svetoznámych štúdií, ako aj prémiovú ponuku kvalitného lokálneho zábavného obsahu. Po úspešnom štarte v krajinách severnej Európy a Portugalsku je pre nás rozšírenie na tieto významné trhy a sprístupnenie SkyShowtime ešte väčšiemu počtu ľudí v Európe dôležitým míľnikom,“ povedal CEO SkyShowtime Monty Sarhan.

Podujatím sprevádzal ocenený filmový novinár a televízna osobnosť Alex Zane. Spoločnosť odhalila v Amsterdame aj nové a exkluzívne programy, ktoré budú mať na SkyShowtime premiéru v nadchádzajúcich mesiacoch. 

SkyShowtime uvedie premiéry filmových trhákov, nové prémiové seriály, obsah pre deti a rodiny a kurátorský výber titulov z filmotéky od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock - všetko streamované na jednej platforme. SkyShowtime bude taktiež disponovať lokálnym originálnym obsahom,  dokumentmi a špeciálmi.

Akcie sa zúčastnili hviezdy z celej rady premiér seriálov SkyShowtime, vrátane Ethana Pecka a Rebeccy Romijn zo Star Trek: Strange New Worlds, Demiána Bichira z Let The Right One In a Clary Rugaard z The Rising.

Ďalšími prítomnými top talentami boli Bokeem Woodbine a Yerin Ha z Halo, Jake Lacy a Colin Hanks z A Friend of the Family a Jeff Wilbusch a Juliana Canfield z The Calling’s.

O SkyShowtime 

SkyShowtime je nová streamovacia služba teraz dostupná v Dánsku, Fínsku, Nórsku, Švédsku, Nizozemsku a Portugalsku. Služba bude v nasledujúcich mesiacoch a v priebehu prvého štvrťroku 2023 pokračovať v spúšťaní v Španielsku, Andorre a strednej a východnej Európe (CEE). 

SkyShowtime prináša tú najlepšiu zábavu, filmy a originálne seriály od ikonických značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock.

SkyShowtime bude k dispozícii na viac ako 20 európskych trhoch zahrňujúcich 90 miliónov domácností. Služba tak bude k dispozícii v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Dánsku, Fínsku, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Nizozemsku, Severnému Macedónsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

Ďalšie podrobnosti o programoch a cenách pre strednú a východnú Európu budú oznámené pred spustením SkyShowtime 14. decembra.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:47