StoryEditor

Novým riaditeľom TV Nova je Daniel Grunt, zmeny nastávajú aj v CME

14.12.2022, 12:20
Autor:
michmich

Vedenie CME a TV Nova oznamujú významné zmeny v organizačnej štruktúre oboch spoločností.

Novým generálnym riaditeľom TV Nova bude od 1. januára Daniel Grunt.

„Tieto zmeny majú ešte viac podporiť nielen rýchly rast celej skupiny, ale aj jej digitálnu transformáciu. Daniel Grunt sa zameria na ďalšie upevnenie pozície TV Nova ako lídra na trhu, jej inovatívneho prístupu k programovaniu a digitálnej transformácii s dôrazom na pokračovanie rastu Voyo,“ uviedla TV Nova v oficiálnom oznámení.

Daniel zatiaľ zostane aj vedúcim digitálu v rámci CME, kým nebude menovaný jeho nástupca.

Od rovnakého dátumu sa Dušan Švalek stáva zástupcom CEO v CME a bude svoje vedúce kompetencie rozvíjať naprieč týmito trhmi CME: Slovensko, Slovinsko, Chorvátsko a Bulharsko.

image

Klara Brachtlová a Jan Vlček.

Vedenie CME posilnia súčasní generálni riaditelia TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček. Klára Brachtlová sa stane CME Chief External Affairs a Ján Vlček CME Group Revenue Officer, obaja budú reportovať priamo Dušanovi Švalekovi.

Klára Brachtlová zastreší aktivity spojené so strategickými partnerstvami a rozvoj vzťahov v rámci odvetvia a spoločne s Dušanom dohliadne na prevádzkovú agendu CME.

Jan Vlček bude aj naďalej podporovať obchodný rast TV Nova a pracovať na strategických iniciatívach ako targetable advertising (digitálne cielená reklama), ktorá bude postupne realizovaná na všetkých trhoch CME.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 21:36