RTVS predstavilo logo novej zábavno-vedomostnej šou.
StoryEditor

RTVS odhalila nové logo náhrady za ukončené 5 proti 5

22.12.2022, 14:27
Autor:
michmich

V novej zábavno – vedomostnej súťaži TRAF TO!, ktorá odštartuje 9. januára, budú proti sebe súťažiť dva tímy aby zábavnou formou odhalili správnu odpoveď na súťažnú otázku.

Telerozlas zveril moderovanie novej zábavno–vedomostnej súťaži zveril do rúk moderátora, herca a komika Juraja Šoka Tabačeka.

V novej relácii však budú súťažiaci hrať trochu netradične. Na položené súťažné otázky nebudú triafať správnu odpoveď, ale vyraďovať nesprávne možnosti.

Telerozhlas uisťuje, že hráči nebudú potrebovať akademické či encyklopedické vedomosti, stačí im správny odhad, zmysel pre logiku, humor a chuť trochu riskovať.

„Ak viete, že Jánošíka neobesili za ucho, ani nohu a dokonca ani za nos, neváhajte a príďte k nám. Je to jednoduché. Žiadne encyklopedické vedomosti nie sú potrebné! Stačí zdravá dávka sedliackeho rozumu a chuť hrať sa, zabávať a vyhrávať tisíce eur,“ vyzýva RTVS záujemcov prihlásiť sa.

image

Nové logo náhrady za 5 proti 5.

V šou proti sebe súťažia dva trojčlenné tímy, ktorých úlohou je spomedzi odpovedí na položenú otázku postupne odstraňovať tie nesprávne.

Dôležité je, či dokážu uvažovať nad tým, čo ňou byť nemôže.

Ak súťažiaci odhalí, čo v tabuľke nie je správne, získava body. Tím, ktorý v šiestich kolách nazbiera viac bodov, postupuje do finále.

Otázky budú tvorené autormi z tých najzaujímavejších informácií z domvoa aj zo sveta. Súťažiaci sa teda často stretnú s neuveriteľnými, niekedy nepochopiteľnými, no vždy zaujímavými a zábavnými otázkami. 

Zábavno-vedomostnú novinku bude RTVS vysielať každý pracovný deň od 9. januára o 18.20 h na Jednotke. 

Bude zaujímavé sledovať či sa šou uchytí a vydrží na obrazovkám rovnako dlho ako jej predchodca. Verejnoprávna televízia totiž podvečernú reláciu 5 proti 5 s moderátorom Andrejom Bičanom vysielala 15 rokov.

Táto vedomostná šou sa dočkala dokonca aj niekoľkých špeciálov, pričom v niekotrých súťažili aj známe tváre z obrazoviek. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 09:10