Moderátorom Ruže pre nevestu bdue Krištof Králik.
StoryEditor

Najromantickejšia šou na slovenských obrazovkách už pozná meno moderátora

05.01.2023, 11:33
Autor:
michmich

Markíza zalovilo vo svojich vodách a v šou Ruža pre nevestu bude mať mikrofón pod taktovkou mladý herec, model a moderátor Krištof Králik.

Po dlhých 17 rokoch markíza oprášila jednu zo svojich najúspešnejších reality šou. Jedným z nich je aj svetovo známa šou, v ktorej si úspešný muž hľadá ženu svojich snov. Markíza na obrazovky už túto jarnú sezónu vracia Nevestu pre milionára, len s pozmenením názvom Ruža pre nevestu.

image

Markíza vysielala Nevestu pre milionára s Honzom Novotným v roku 2006.

Atraktívny a úspešný Slovák sa bude stretávať s 18-timi dievčinami, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potencionálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stanú sa z nich právoplatní manželia?

Šou televízny líder už raz vysielal. V roku 2006 odštartovala táto romantická reality šou s rekordnou sledovanosťou 1,045 milióna divákov. Počas celých troch mesiacov vysielanie dosahovala priemerný rating 20,7 percenta s priemerným podielom na trhu 53,5 percenta. Finále vystrelilo ešte vyššie, keď sa zastavilo podielom na trhu na úrovni 57,9 percenta.

image

Obohatil aj seriál Pán profesor.

V šou Nevesta pre milionára si hľadal vyvolenú dovtedy neznámy podnikateľ Honza Novotný, ktorého účinkovanie katapultovalo medzi slovenskú smotánku a razom zapĺňal titulky bulváru. A to dosť dlho, aj po skončení šou.

Aj tentoraz si bude v šouprograme hľadať vyvolenú neznámy príťažlivý Slovák, ktorý žije a pôsobí v zahraničí, kde podniká v kreatívnom priemysle a údajne má robiť aj prácu modela. Televízia ešte jeho meno tají, ale vypustila už do éteru, kto sa zhostí moderátorského mikrofónu.

image

Krištof Králik moderoval na Markíze reláciu Voyo news.

Moderátorskú taktovku, po Vilovi Rozborilovi, ktorý moderoval šou pred 17 rokmi, preberie mladá krv Krištof Králik.

„Krištofa Králika si diváci obľúbili v seriálovom hite Pán profesor a osvedčil sa aj ako moderátor formátu Voyo News. Rozhodli sme sa preto využiť jeho moderátorský potenciál v celosvetovo úspešnej romantickej šou Ruža pre nevestu, do ktorej konceptu skvelo zapadol,“ znie stanovisko TV Markíza.

Televízia nechcela nechať nič na náhodu a natáčanie šou sa rozhodla realizovať až v ďalekom Turecku, aby exotické prostredie ešte viac zatraktívnilo romantické podfarbenie šou.

image

Krištof Králik pracoval aj ako model.

„Samotný formát je romantický a nádherný a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť. Moderátorská poloha ma naozaj baví a keďže v prostredí, kedy niekomu radím o vzťahoch, som ako doma, neváhal som ani minútu a tento projekt som zobral,“ prezradil pre Markízu Krištof.

Ruža pre nevestu je americký licencovaný formát The Bachelor, ktorý debutoval v USA v roku 2002. Odvtedy sa odvysielalo 26 sérií a 27 aktuálne pripravujú. Podľa zahraničných zdrojov, sa za históriu 26 sérií tejto šou podarilo zostať spolu len dvom párom. Šou je v Amerike tak úspešná, že sa dočkala rôznych vedľajších relácií a formát sa doškal aj mnohých medzinárodných vydaní relácií.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:01