Siedme odhalené meno z 11 nového ročníka Let´s Dance je Mária Čírová.
StoryEditor

Na tanečný parket Let´s Dance mieri speváčka, ktorá jednu šou už vyhrala

11.01.2023, 14:38
Autor:
michmich

Markíza získala ďalšie silné meno do tanečnej celebritnej šou a na internete sa chváli, že taký hviezdny zoznam ešte nemala.

Nový ročník Let´s Dance síce štartuje až v marci, no už teraz je z 11 súťažiacich nového ročníka tanečnej súťaže známa polovica a teraz Markíza vypustila do éteru ďalšie silné celebritné meno. Otvára ním tak druhú polovicu súťažiacich.

Do zoznamu nového ročníka celebritných tanečníkov v Let´s Dance ku už známenu trojlístku Mariánovi Gáboríkovi, Borisovi Valábikovi a kubánskemu hercovi Máriovi Cimarrovi, ktorého u nás preslávila telenovela Skrytá vášeň a troch hercoch Helene Krajčiovej, Jane Kovalčíkovej a exotickému Victorovi Ibarovi z Druhej šance, mieri na tanečný parket aj spevácka diva Mária Čírová

image

Marián Gáborík, Mario Cimarro a Boris Valábik.

image

Victor Ibara, Helena Krajčiová a Jana Kovalčíková.

„Mária patrí medzi najvýraznejšie slovenské autorky a interpretky. Nielen počas účinkovania v šou Tvoja tvár znie povedome dokázala, že je nielen skvelá speváčka, ale aj tanečníčka. Sme radi, že prijala pozvanie na účinkovanie v našej šou,“ informovala Markíza na svojom oficiálnom instagramovom účte.

Samotná speváčka sa priznala, že predchádzajúce ročníky Let´s Dance sledovala doslova so zatajeným dychom a preto neváhala a na ponuku kývla. „Tanec je nádherný druh umenia a chápem ho ako úžasný prostriedok komunikácie medzi telom a dušou, prostriedok na vyjadrenie toho, čo je až niekedy slovám nedostupné. Pretože tancom môžeme vyjadriť krásu, lásku, slobodu, dokonca vyrozprávať príbeh a to je fascinujúce. Uvedomujem si, že ma čaká náročné obdobie v rámci učenia sa, keďže som spoločenský tanec nikdy nerobila. Ale niekde v kostiach cítim, že ma čaká úžasné dobrodružstvo,“ vyjadrila sa Mária Čírová, ktorá aké také skúsenosti s tancom má, ale priznáva, že ešte nikdy netancovala s tanečným partnerom.

image

Mária Čírová už jedno šou v Markíze vyhrala, 2. ročník Tvoja tvár znie povedome.

Čo sa týka veľkých výpravných šou, tak Markíza už má so speváčkou svoje skúsenosti. V roku 2016 ju obsadili do druhého ročníka šouprogramu Tvoja tvár znie povedome, ktorú rovno aj vyhrala. Ambiciózna speváčka tak bude mať po 7 rokoch druhú šancu zahviezdiť vo veľkolepej šou televízneho lídra. Zaujímavosťou je, že do rodiny televízneho lídra v minulosti patrila aj jej najstaršia dcéra Zoe, ktorá účinkovala v seriáli Oteckovia a vystupvoala aj v šou Tvoja mini tvár znie povedome.

image

V Markíze sa už objavila aj jej dcéra. Hrala v Oteckoch a účinkovala šou Tvoja mini tvár znie povedome.

Tanečný kolotoč sa roztočí v marci

Markíza púšťa mená účinkujúcich do éteru postupne, no mená moderátorov a poroty zatiaľ drží v tajnosti. V 7. sérii zvolila Markíza za moderátora šou Viktora Vinczeho a rádiovú spíkerku a herečku Martinu Zábranskú.

Do poroty si ku Jánovi Ďurovčíkovi, Tatiane Draxler a Adele Vinczeovej sadol kontroverzný nováčik poroty, ale za to stabilný porotcu z nemeckej verzie šou, Jorge González. Tento rodený Kubánec si ale extravagantnými kostýmami, bezprostredným prejavom a vtipnými výrokmi získal srdcia Slovákov.

Markíza sa po úspechu 7. série s novým ročníkom poponáhľala a prináša ho doslova do roka do dňa od štartu predchádzajúcej série. Tá štartovala 6. marca tohto roku a 8. séria začne prvým kolom v nedeľu 5. marca.

Megašou Let’s Dance v minulostiu trhala rekordy sledovanosti. No počas svojej histórie má šou za sebou poriadnu sínusoidu čo sa týka počtu divákov, ktorí ju sledovali. 

image

Zatiaľ posledný ročník Let´s Dance vyhral Ján Koleník. 

Slovenská verzia zahraničného formátu Dancing with the Stars sa na obrazovkách Markízy udomácnila v roku 2006 a pre vysokú sledovanosť prvých sérií vysielala TV Markíza túto šou zaraďovala do vysielania každý rok.

Doteraz počas siedmych sérií v šou tancovalo 75 známych osobností.

Prvé dva ročníky boli suverénne nasledovanejšie. Priemerná sledovanosť prvej série dosahovala až 1 242-tisíc divákov.

Až piata séria už nenapĺňala očakávanie Markízy, preto jej vysielanie stopli v roku 2011 stopli. Oživili ju až o 6 rokov neskôr, v roku 2017.

Zatiaľ poslednú siedmu sériu odvysielal televízny líder minulý rok, kedy šou znovu zaujala Slovákov a jej sledovanosť stúpala. Svojím tanečným umením ju ovládol herec Ján Koleník, ktorý bol favoritom súťaže už od prvého kola. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:09