Tento týždeň budú diskutovať M. Šipoš a Matúš Šutaj Eštok.
StoryEditor

Na hrane tentoraz s Michalom Šipošom a Matúšom Šutajom Eštokom

11.01.2023, 19:27
Autor:
redred

Diskutovať budú o vzťahoch a rokovaniach v koalícii, omožnosti predčasných volieb, ale aj o zdražovaní, o vysokých zálohových faktúrach i o tom, či porastie chudoba a s ňou aj kriminalita.

Na obrazovky Televízie JOJ sa vracia politická diskusná relácia na Hrane. 

Aj tento rok sa každý týždeň, vo štvrtok večer, si pozve moderátorka Jana Krescanko Dibáková do štúdia dvoch politikov, aby sa venovali aktuálnym politickým a spoločenským témam. 

Pozvanie do diskusie, vo štvrtok 12. januára, tentoraz prijali predseda Klubu poslancov NR SR Michal Šipoš z OĽaNO a Matúš Šutaj Eštok, poslanec NR SR za stranu HLAS-SD.

Hovoriť budú o tom, aké šance má Eduard Heger na zostavenie novej vlády a na dovládnutie do riadnych volieb, o vzťahoch a rokovaniach v koalícii, omožnosti predčasných volieb, ale aj o zdražovaní, o vysokých zálohových faktúrach i o tom, či porastie chudoba a s ňou aj kriminalita.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 12. januárao 21:45 hodine na JOJke.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:41