Zostava politikov vo víkendových politických diskusiách.
StoryEditor

Víkendové politické diskusie: Aj o riešeniach vysokých zálohových faktúr za energie

13.01.2023, 17:25
Autor:
michmich

Ale aj o tom, či je reálnejšie zložiť novú vládu podloženú 76-tkou poslancov, ale dohodnúť termín predčasných volieb.

Sobotné dialógy

image

Eduard Heger v Sobotných dialógoch.

Sobotnú víkendovú reláciu odvysielajú naživo v sobotu 14. januára od 12:10 hodine na Rádio Slovensko a vo vysielaní spravodajskej:24. Hosťom bude predseda vlády SR Eduard Heger z OĽaNO.

Moderátorka Marta Jančkárová sa bude premiéra v demisii pýtať na témy ako hľadanie novej parlamentnej väčšiny, na podmienky jej fungovania a presadzovania priorít, ale rozoberú aj to, aké sú snahy o predčasné voľby - zmena ústavy vs. referendum. Moderátorka sa bude zaujímať aj o situáciu v OĽANO a výzvy pred snemom hnutia.

No poslucháčou a divákov bude určite zaujímať aj premiérovove riešenia k pomoci ľuďom a firmám s vysokými zálohovými faktúrami za energie a aký dosah bude mať zdražovania na životnú úroveň a peňaženky ľudí.

 

V politike

image

V politike budú diskutovať traja politici.

Už tradične nedeľný trojlístok politických diskusií odštartuje televízia TA3. V relácii V politike v nedeľu o 11:00 hodine budú s moderátorom Rastislavom Ilievom diskutovvať na aktuálne politické témy poslanec NR SR za OĽaNO György Gyimesi, poslankyňa NR SR za Hlas-SD Denisa Saková a poslanec NR SR, Progresívne Slovensko Tomáš Valášek.

 

 

O 5 minút 12

image

Michal Šipoš a Matúš Šutaj Eštók budú za tri dni diskutovať spolu už v druhej politickej relácii.

Do obednej diskusnej relácie pozvali tentoraz úplne rovnakých hostí, ako do štvrtkového Na hrane na Jojke.

Reláciu odvysielajú naživo v nedeľu 15. 1. 2023 od 11:55 hodine na Jednotke a vo vysielaní spravodajskej:24.

Moderátor Marek Makara privíta predsedu poslaneckého klubu v NR SR a člena predsedníctva hnutia OĽaNO Michala Šipoša a poslanca NR SR a člena predsedníctva strany Hlas-SD Matúša Šutaja Eštoka.

Témy diskusie budú vývoj v kolalícii po odvolaní vlády a možnosti ich dovládnutia do volieb, pozície k možnostiam skrátenia volebného obdobia a dôsledky rastu cien energií a pomoc ľuďom a firmám.

 

Na telo

image

Igor Matovič vs. Erik Tomáš.

Premiér Eduard Heger začiatkom týždňa oznámil, že chce zložiť novú vládu a začal zbierať potrebných 76 podpisov poslancov.

Domácnostiam a podnikateľom začali s príchodom nového roka chodiť od správcovských spoločností faktúry s astronomickými cenami za zálohové platby. 

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 15. januára 2023 v relácii Na telo rozprávať s predsedom strany OĽaNO Igorom Matovičom a podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hodine na obrazovkách TV Markíza a na webe TVnoviny.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:39