StoryEditor

Drsný Survivor: Súťažiaci zažijú dramatické zoskoky z vrtuľníka priamo do oceána

17.01.2023, 19:44
Autor:
redred

Do ponuky najznámejšej slovenskejstreamovacej služby Voyo prichádza druhá séria česko-slovenskej verzie najdrsnejšej reality šou tejto doby, súťažiť v nej budú aj známe osobnosti.

Nová séria dobrodružnej reality šou Survivor Česko & Slovensko odštartuje už v stredu 25. januára 2023, na rozdiel od vlaňajšieho prvého ročníka si ju na Slovensku budú môcť exkluzívne vychutnávať predplatitelia streamovacej služby Voyo. Na ostrovanov sa môžu tešiť vždy v stredu a vo štvrtok vo večerných hodinách. 

Survivor prinesie osviežujúce zvraty a ešte náročnejšie podmienky pre súťažiacich, než posledný rok. Hneď v prvej časti uvidíte dramatické zoskoky z vrtuľníka priamo do oceána či náročné dni bez spánku a jedla.

image

Survivor 2 účastníci.

Okrem toho si súťažiaci budú musieť poradiť so stavbou prístrešku holými rukami, rozkladaním ohňa za pomoci kresadla, túžbou za domovom a chýbajúcimkomfortom, ale hlavne so svojimi súpermi a ich taktikou. Zvíťazí nakoniec ich schopnosť vedieť povedať správne slová v správny čas a udržať si hráčov na svojej strane? Bude ich stratégiou lesť a vypočítavosť, či férová hra? Alebo si vystačia s fyzickou silou?

„Survivor je formát, ktorý žne úspechy predovšetkým u mladých divákov a loni nám veľmi dobre zafungoval na Voyo. Druhý ročník jeho česko-slovenskej verzie sme sa preto rozhodli uvies...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 20:45