StoryEditor

SkyShowtime štartuje na Slovensku. Široká ponuka seriálov a filmy z Universal Pictures a Paramount Pictures

31.01.2023, 13:18
Autor:
redred
  • Nová európska streamovacia služba bude dostupná od 14. februára na Slovensku, v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku.

  • SkyShowtime prináša premiéry hollywoodskych filmov a exkluzívnych nových seriálov od najväčších svetových štúdií.

  • Na Slovensku bude služba SkyShowtime dostupná za 5,99 eur mesačne.

SkyShowtime, nová streamovacia služba v Európe, bude pokračovať vo svojom úspešnom rozširovaní aj v roku 2023. Pri ďalšom spustení služby dôjde k jej doposiaľ najväčšej expanzii, ktorá zahŕňa osem nových trhov v strednej a východnej Európe.

Dňa 14. februára predstaví SkyShowtime svoju prémiovú ponuku zákazníkom na Slovensku, v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku. Vďaka tomuto rozšíreniu do viacerých krajín sa počet aktívnych trhov, kde je služba dostupná, zvýši na 20.

Zákazníci na týchto nových trhoch budú mať prístup k exkluzívnym televíznym premiéram doposiaľ neodvysielaných filmov od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures, k novým a exkluzívnym seriálom, k obsahu pre deti a rodinu a k výberu ikonických titulov z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme.

image

Ponuka SkyShowtime.

SkyShowtime bude taktiež ponúkať lokálne originálne programy, dokumenty a špeciály zo svojich vlastných trhov. Spoločnosť nedávno oznámila dohodu o získaní 21 miestnych seriálov od spoločnosti HBO Max v Európe, vrátane nových seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2023 pod označením SkyShowtime Originals.

Skyshowtime, ktorá ponúka tisíce hodín kvalitnej zábavy pre celú rodinu, je domovom nových filmových trhákov, ktoré budú dostupné na platforme po ich uvedení v kinách a na sledovanie doma. Miestne publikum bude mať od spustenia prístup k nasledovným titulom: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

Okrem toho budú mať predplatitelia prístup k rozmanitému výberu seriálov vrátane: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (séria 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (séria 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi veľkými filmovými a seriálovými novinkami, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, sú aj tieto najočakávanejšie tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (séria 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

Zákazníci v strednej a východnej Európe budú môcť sledovať aj dva z prvých SkyShowtime Originals titulov, ktoré sa na platforme objavia v roku 2023 – český seriál Víťaz a poľský seriál Warszawianka.

Ďalší populárny titul z miestnej produkcie, ktorý na platformu prichádza, je maďarský seriál Informátor. Od marca bude navyše pre predplatiteľov k dispozícii sedem známych miestnych titulov, vrátane: Spolu a hladní (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vedomia (Česko), Success (Chorvátsko). SkyShowtime sa stane novým exkluzívnym domovom týchto obľúbených programov.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, povedal: „Spustenie služby SkyShowtime na ôsmich nových trhoch je úžasným spôsobom, ako začať nový rok. Toto je naše doposiaľ najväčšie uvedenie na trh a som nesmierne nadšený, že môžeme nadviazať na pokračujúci úspech služby, ktorá už bola spustená v Škandinávii, Holandsku, Portugalsku a mnohých regiónoch Jadranu. Som presvedčený, že si naši noví diváci v strednej a východnej Európe užijú našu úžasnú ponuku filmov a seriálov za skvelú cenu. Máme taktiež veľkú radosť, že do strednej a východnej Európy prinášame obľúbené originálne seriály.“

image

Ponuka SkyShowtime.

Gabor Harsanyi, regionálny generálny riaditeľ SkyShowtime pre strednú a východnú Európu, povedal: „SkyShowtime prináša neuveriteľnú ponuku lákavého obsahu. Sme hrdí na to, že môžeme našim novým zákazníkom v strednej a východnej Európe priniesť nový a exkluzívny prístup k najnovším seriálom a najväčším filmovým trhákom z našich ikonických a svetovo uznávaných štúdií, rovnako ako aj k lokálnym a originálnym programom, ktoré budú mať u našich divákov veľký ohlas. Som nadšený, že táto prémiová služba prichádza do nášho regiónu so škálou lokálnych príbehov a veľmi konkurencieschopnou ponukou v rámci celej strednej a východnej Európy.“

SkyShowtime bude pre zákazníkov priamo dostupná na webových stránkach: skyshowtime.com a prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, v zariadeniach s operačným systémom Android, v TV so systémom Android TV, Google TV a LG TV.

Na Slovensku, v Albánsku, Kosove a Severnom Macedónsku bude služba SkyShowtime dostupná za 5,99 EUR mesačne. V Rumunsku bude služba dostupná za 3,99 EUR mesačne. V Česku bude cena 179 Kč mesačne, v Maďarsku 1999 HUF mesačne a v Poľsku 24,99 PLN mesačne.

Spustenie SkyShowtime v ďalších krajinách nasleduje po dlho očakávanom príchode SkyShowtime do Dánska, Fínska, Nórska a Švédska v septembri, Holandska a Portugalska v októbri a do Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvátska, Čiernej Hory, Srbska a Slovinska v decembri.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 06:37