Silnú zostavu moderuje Veronika Cifrová Ostrihoňová.
StoryEditor

Silná zostava hlási návrat! Moderátorka Ostrihoňová pozvala do prvej časti expremiérku Radičovú

03.02.2023, 15:04
Autor:
michmich

Panelová diskusia sa bude striedať vo štvrtky po 22:00 hodine s talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak.

Telerozhlas vracia po krátkej prestávke do vysielania panelovú diskusiu Silná zostava. Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta aj v nových častiach zaujímavé hostky, s ktorými rozoberie rôzne spoločensko-politické témy nielen vážne, ale aj s trochou nadhľadu.

image

Prvý diel Silnej zostavy uvedie RTVS v piatok 3. februára o 22.05 hodine.

„Teším sa, že aj v novej sezóne privítame v štúdiu výnimočných hostí a budeme rozoberať zaujímavé témy z viacerých pohľadov. Som veľmi zvedavá aj na divákov v publiku a na ich reakcie a energiu. Sme v plnom prúde príprav a veríme, že si k nám diváci a diváčky po prestávke opäť nájdu cestu na obrazovkách Dvojky aj v novom piatkovom vysielacom čase. Verím, že Silná zostava bude aj počas jari naozaj silná," avizuje moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

image

Hostkou prvej časti budú sociologička a bývalá premiérka Iveta Radičová.

Hostkami prvej časti relácie budú sociologička a bývalá premiérka Iveta Radičová a spoluorganizátorka protestov Za slušné Slovensko a študentka Karolína Farská. Hostky budú diskutovať a hľadať odpovede na otázku „Akého lídra potrebuje Slovensko?“.

image

Veronika Cifrová Ostrihoňová bude diskutovať aj so spoluorganizátorkou protestov Za slušné Slovensko a študentkou Karolínou Farskou.

Silná zostava sa na obrazovky Dvojky vracia už v piatok 3. februára o 22.05 hodine. Striedať sa bude s talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak. Novú sezónu obohatia aj diváci v štúdiu.

Silná zostava s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou RTVS prvýkrát odpremiérovala na jar 2021.

image

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Túto panelovú diskusie zaradila verejnoprávna televízia najskôr na obrazovky Jednotky počas štvrtkových večerov po relácii Zlaté časy. Minulý rok na jar presunuli reláciu z hlavného okruhu na tématickejšiu Dvojku a tam teda zostáva aj túto sezónu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 01:07