StoryEditor

Slovenský "Pohlreich": Bordel a špina. V niektorých reštauráciách sme museli začať veľkou očistou

08.02.2023, 15:46
  • Hviezda novej kuchárskej šou Martin Novák hovorí o zákulisí novej televíznej šou Na nože!
  • Reštaurácie, do ktorých sa vďaka programu  dostal, postavil hore nohami.
  • Najväčší problém bol neporiadok, zle vyvážené jedlo a to, že varili z polotovarov.
  • Zobrali si majitelia podnikov jeho rady k srdcu?

„Každý dobrý a šikovný šéfkuchár má svoju reputáciu a ľudia chodia za ním. Aj ja mám klientov, ktorí chodia za mnou napríklad až z Banskej Bystrice,“ hovorí Martin Novák, skúsený šéfkuchár, ktorý teraz prichádza ako nováčik na televíznu obrazovku s legendárnym projektom, ktorý poznáte pod názvom Áno, šéfe!

Prvý diel uvidíte už dnes večer o 20:30 na Markíze.

My vám prinášame s ním zaujímavý rozhovor nie len o jedle, ale marketingovom fungovaní reštaurácií.   

Evidovali ste šou Ano šéfe, podľa ktorej predlohy ste sa stali vy teraz televíznym drsným šéfkuchárom, ktorý pomáha zachraňovať nefungujúce slovenské reštaurácie?

Keď začali v Anglicku vysielať túto šou Gordona Ramsayho, bol to veľký boom a zachytil som to i ja v médiách. Zaujímalo ma to aj z profesionálnej stránky. Aj teraz keď to reprízujú, tak to zvykne pozerať môj syn. Takže som vedel, o čom je šou a vedel som presne, do čoho idem.

Ako ste sa vlastne k nakrúcaniu tejto relácii dostali?

Oslovili ma na casting Markízy. Párkrát sme sa stretli, absolvoval som  kamerové skúšky a  čakal som na vyjadrenie. Nasledovali ď...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:56