Na hrane sa stretnú Mária Kolíková a Roman Mikulec.
StoryEditor

Duel Na hrane bude s Máriou Kolíkovou a Romanom Mikulcom

15.02.2023, 16:50
Autor:
redred

Relácia ponúkne aj aktuálny prieskum preferencií politických strán, ktorý pripravila agentúra AKO.

Tak ako Každý týždeň, aj tento štvrtok 16. februára večer, sa v štúdiu Na hrane stretnú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. 

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková. Tá si tentoraz pozvala do diskusie ministra vnútra Romana Mikulca za OĽANO a poslankyňu NR SR Máriu Kolíkovú z SaS.

Hovoriť budú o aktuálnej politickej situácii, o veľkých kauzách, o boji proti korupcii, ale aj o hotovosti namiesto bankového prevodu, či o návrhoch zmien v trestných kódexoch. Divákom ponúkneme exkluzívny prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o boji vlády proti korupcii. Zároveň ponúkneme aj aktuálne preferencie politických strán, ktoré pripravila agentúra AKO.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Reláciu si môžete pozrieť vo štvrtok 16. februára o 21:45 na Jojke, alebo na novej spravodajskej stanici JOJ 24.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 06:53