Tohtoročná zostava celebritných tanečníkov Let´s Dance.
StoryEditor

Štartuje Let´s Dance: Vieme, ktoré osobnosti sa v šou predstavia aj kto ju bude moderovať

05.03.2023, 19:30
Autor:
michmich

Markíza stavila v tohtoročnej šou na osem tanečných majstrov, ktorí sa na televíznom parkete objavili už aj v minulosti, ale povolali do šou aj štyroch profesionálov z cudziny.

„Znovu nás čaká dávka emócií, noblesy a kultivovaného humoru v najvýpravnejšej šou na trhu – Let‘s Dance. Podarilo sa nám dať dokopy naozaj silnú zostavu účinkujúcich, vrátane poroty a moderátorov,“ zhodnotil kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský. 

Tanečný pár č.1 

Mária Čírová vyfasovala exoticky vyzerajúceho, dlhovlasého Francúza Jorisa Yacouba.

image

Mária Čírová a Joris Jacoub.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Mária Čírová a Joris Jacoub – Waltz - Ave Maria

Tanečný pár č.2

Herečka Jana Kovalčíková bude tancovať s Čechom Vilémom Šírom, ktorý minulý rok tancoval s herečkou Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou a spolu skončili na 3. mieste.

image

Jana Kovalčiková a Vilém Šír.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Jana Kovalčiková a Vilém Šír – Jive – Coldplay: Higher Power

Tanečný pár č.3

Helena Krajčiová dostala Taliana Fabia Bellucciho. Ten v minulosti tancoval s Petrou Vajdovou, ktorá musela šou predčasne opustiť a minulý rok bola jeho partnerkou účastníčka reality šou Love Island Aicha.

image

Helena Krajčiová a Fabio Belucci.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Helena Krajčiová  a Fabio Belucci – Waltz – Queen – Bohemian Rhapsody

Tanečný pár č.4

Moderátor Milan Junior Zimnýkoval dostal ako tanečnú partnerku - nováčika tanečnej súťaže Radku Britaňákovú.

image

Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková

Čo zatancujú a na akú pesničku: Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková – Jive – Chubby Checker: Let´s Twist Again

Tanečný pár č.5

Gabika Marcinková bude tancovať s českým „bratom“ Matyášom Adamcom.

image

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec – Cha cha – Whitney Houston: I´m every woman

Tanečný pár č.6

Exotický herec z Druhej šance Victor Ibara vyfasoval tanečnú majsterku Simonu Brecíkovú. Tá minulý rok tancovala s moderátorom politickej relácie Na telo Michalom Kovačičom.

image

Victor Ibara a Simona Brecíková.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Victor Ibara a Simona Brecíková – cha cha - Shawn Mendes: There´s Nothnig Holdin´ Me Back

Tanečný pár č.7

Herec Richard Autner derie tanečné topánky s vlaňajšiou striebornou účastníčkou Dominikou Roškovou, ktorá to dotiahla na 2. miesto s Adamom Bardym.

image

Richard Autner a Dominika Rošková

Čo zatancujú a na akú pesničku: Richard Autner  a Dominika Rošková – Waltz – Valse du palais 1

Tanečný pár č.8

Paralympionička Henrieta Farkašová preberá minuloročnú tanečnú štafetu po Kristíne Svarinskej, keďže bude na parkete tancoval s Marekom Kličom. 

image

Henrieta Farkašová a Marek Klič.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Henrieta Farkašová a Marek Klič – Viedenský valčík – Lucie Bílá: Fénix

Tanečný pár č.9

Bývalý hokejista Boris Valábik dostal ako tanečnú partnerku sympatickú a húževnatú tanečníčku Elišku Lenčešovú. Tá sa minulý rok tanečne natrápila so zápasníkom Atilom Végom.

image

Boris Valábik a Eliška Lenčešová.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Boris Valábik a Eliška Lenčešová – Quickstep – Elvis Presley: Viva Las Vegas

Tanečný pár č.10

Na tanečnom parkete sa bude znovu zvŕtať aj minuloročná víťazka Vanda Poláková. Jej minuloročný partner Ján Koleník smeruje do poroty. Tentoraz bude tancovať s novým partnerom - kubánskym hercom z telenovely Divoká vášeň Máriom Cimarrom.

image

Mario Cimarro a Vanda Poláková

Čo zatancujú a na akú pesničku: Mario Cimarro a Vanda Poláková – Cha Cha – P. Rodriquez: I like it like that

Tanečný pár č.11

Ďalší exhokejista Marián Gáborík to mal s voľbou asi najasnejšie. Tanečný pár nemôže tvoriť s nikým iným, ako so svojou vlastnou manželkou. Na tanečný parket sa teda vracia niekoľkonásobná hviezda tejto šou Ivana Gáborík. 

image

Marián Gáborík a Ivana Gáboríková.

Čo zatancujú a na akú pesničku: Marián Gáborík a Ivana Gáboríková – Quickstep – Elton John: I´M still standing

Novinky v porote aj za moderátorským mikrofónom

Novinky a v zložení poroty. Ku minuloročným trom porotcom Jánovi Ďurovčíkovi, Adele Vinczeovej a Tatiane Draxler sa do poroty posadí minuloročný víťaz tejto šou Ján Koleník. 

Ten nahradí na stoličke minuloročného nováčika, Kubánca Jorgeho Gonzáleza, ktorý žije v Nemecku. Temperamentnému Jorgemu tak zostalo porotcovanie len v nemeckej verzii tanečnej šou. Na jeho extravagantné kostýmy, bezprostredný prejav a vtipne nedokonalú slovenčinu môžeme tento rok zabudnúť.

image

Moderátori a porotcovia Let´s Dance 2023.

Zmena nastala aj na moderátorskej stoličke. Popri Viktorovi Vinczem sa mikrofónu chopí nová tvár Lucia Hlaváčková. Táto nová tvár moderuje Teleráno a v minulosti robila redaktorku spravodajstva, rovnako ako Viktor Vincze. Nahradila tam minuloročnú moderátorku Martinu Zábranskú, ktorá aktuálne hviezdi v hlavnej úlohe denného romantického seriálu Mama na prenájom. 

Markíza sa po úspechu 7. série s novým ročníkom poponáhľala a prináša ho doslova do roka do dňa od štartu predchádzajúcej série. Tá štartovala 6. marca tohto roku a 8. séria začne prvým kolom práve dnes. 

Megašou Let’s Dance v minulosti trhala rekordy sledovanosti. No počas svojej histórie má šou za sebou poriadnu sínusoidu čo sa týka počtu divákov, ktorí ju sledovali. No tá zatiaľ posledné sa znovu tešila mimoriadnej priazni divákov.

Let‘s Dance vzniká na základe licencie podľa pôvodného formátu Strictly Come Dancing z dielne britskej BBC, ktorý už bol úspešne predaný do viac než 60 teritóriípo celom svete pod distribučným názvom Dancing with the Stars. Boduje napríklad aj v USA, kde uplynulú jeseň prebehla už neuveriteľná 31. séria, či v susednej Českej republike.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:12