Tri zaujímavé marcové novinky streamovacích služieb.
StoryEditor

Streamingové platformy: Tri atraktívne novinky, na ktoré sa môžete tešiť v marci

07.03.2023, 15:28
Autor:
michmich

Disney+ prináša novinku ocenenú na Berlinale, Skyshowtime remake psychosexuálneho thrileru a HBO Max prichádza s poslednou sériou obľúbeného dramatického seriálu.

Prichádzajú Dobré matky

image

Good Mothers.

Taliansky pôvodný Disney+ seriál The Good Mothers, ktorý sa stal vôbec prvým víťazom na Berlinale v kategórii „Berlinale Series Awards“ a bol natočený podľa rovnomennej knihy Alexa Perryho, opisuje odvahu a silu troch žien z neslávne známej zločineckej organizácie ‘Ndranghetat, ktoré sa rozhodli vzoprieť svojej rodine, aby zabezpečili lepšiu budúcnosť pre seba a svoje deti.

Všetkých 6 epizód pôvodného talianskeho seriálu podľa skutočných udalostí bude mať premiéru na Disney+ 5. apríla. Disney+ uverní všetkých 6 dielov naraz. 

V seriáli účinkujú: Gaia Giraceová, Valentina Bellèová, Barbara Chichiarelliová, Francesco Colella, Simona Distefanová, Andrea Dodero a Micaela Ramazzottiová.

Štvrtá a záverečná séria seriálu Boja o moc

image

Boj o moc.

HBO predstavila trailer a plagát k štvrtej a záverečnej sérii dramatického seriálu BOJ O MOC (Succession), ktorý získal oceneného Emmy®. Desaťdielna séria má premiéru v pondelok 27. marca na HBO a bude k dispozícii na HBO Max.

Seriál, ktorý vytvoril Jesse Armstrong, skúma témy moci a rodinnej dynamiky očami patriarchu Logana Roya a jeho štyroch dospelých detí. Predaj mediálneho konglomerátu Waystar Royco technologickému vizionárovi Lukasovi Matssonovi sa blíži.

Vyhliadka na tento seizmický predaj vyvoláva medzi Royovcami existenčnú úzkosť a rodinné rozpory, pretože sa obávajú, ako budú ich životy vyzerať, keď bude obchod dokončený. Rodina si predstavuje budúcnosť, v ktorej bude ich kultúrna a politická váha značne obmedzená, a tak dochádza k boju o moc.

Prvé tri série tohto seriálu získali 48 nominácií na cenu Emmy® a 13 víťazstiev, vrátane ocenenia za mimoriadny dramatický seriál za druhú a tretiu sériu. Tretia sezóna, ktorá mala premiéru v októbri 2021, získala cenu SAG za dramatický herecký ansámbel a rezonovala i na udeľovaní cien WGA, DGA a PGA.

Na scenári sa podieľali: Jesse Armstrong; producenti: Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy a Will Ferrell. Jesse Armstrong pôsobí ako showrunner.

Smrteľná príťažlivosť na Skyshowtime

image

Fatal Attraction.

Michael Moriatis/Paramount+
Seriál Fatal Attraction, ktorý vznikol v koprodukcii spoločností Paramount a Amblin Television, bude k dispozícii na SkyShowtime už na jar.

Fatal Attraction je detailným remake-om klasického psychosexuálneho trileru a kultúrnej ikony 80. rokov. Nový seriál bude skúmať osudovú príťažlivosť a nadčasové témy manželstva vrátane nevery optikou moderných postojov k silným ženám, porúch osobnosti a kontrolujúceho správania.

Okrem Joshua Jacksona a Lizzy Caplan si v seriáli zahrali aj Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson a Brian Googman.

Alexandra Cunningham je hlavnou scenáristkou, spolutvorkyňou a výkonnou producentkou seriálu. Ďalšími výkonnými producentmi sú Kevin J. Hynes, ktorý sa tiež podieľal na tvorbe, a taktiež Darryl Frank a Justin Falvey z Amblin Television. Silver Tree je ďalšou výkonnou producentkou a zároveň režírovala päť epizód série.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 00:59