StoryEditor

Markíza našla náhradu za Máriu Čírovú. Do Let´s Dance vstupuje neočakávaná tvár

18.03.2023, 10:51

Náhradníka našla televízia vo vlastných radoch, svojím tanečným umením môže napodobniť minulý rok excelujúceho Jána Koleníka.

Tak ako včera, dve dni pred tretím kolom tanečnej šou Let´s Dance, televízny líder definitívny oznámil verdikt nad zranenou účastníčkou šou Máriou Čírovou, tak dnes, na poslednú chvíľlu (deň pred live prenosom) Markíza vyrukovala s menom jej náhradníka.

Doteraz nebolo jasné, či jej tanečný partner, Francúz Joris Yacoub bude v súťaži pokračovať s novou celebritnou náhradníčkou, či Markíza vráti do šou vypadnutý pár z minulého kola Victora Ibaru so Simonou Brecíkovou, alebo produkcia šou zariskuje a na tanečný parket pošle pár v úplne novom zložení. No špekuláciám je koniec, lebo poznáme definitívny ortiel.

image

Mária Čírová si zatancovala v Let´s Dance len v jednom kole.

Na tanečný parket mieri úpne nový celebritno tanečný pár. Náhradníkom je neopozeraná tvár televízneho lídra, moderátor počasia v Teleráne, Vratko Sirági.

Dlhoročné skúsenosti

“Veľmi sa teším a zároveň je to pre mňa obrovská výzva. Stále to vstrebávam a som z toho v šoku. Ďakujem celému tímu, ktorý túto šou vytvára, za dôveru. Spravím maximum pre to, a...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 08:29