StoryEditor

Jojka chystá prekvapenie. Čoskoro odvysiela čo zažili Geissenovci vlani na Slovensku

22.03.2023, 17:45
Autor:
michmich

Prinášame vám video, v ktorom uvidíte, čo všetko o Slovensku odvysielala nemecká televízia RTL Zwei v reality šou o živote milionárov a čoskoro sa celé časti tohto programu majú objaviť aj na slovenských obrazovkách.

Materiál z minuloročnej návštevy Slovenska nemeckými milionármi z reality šou Geissenovci už odvysielala ich domovská nemecká televízia RTL Zwei.

Z natočených zážitkov zo Slovenska vzniklo až päť epizód, ktoré odvysielala nemecká televízia v prime-time od 13. do 27. februára.

image

Geissenovci na Slovensku.

A práve táto čestvá televízna novinka sa už čoskoro dostane aj na naše obrazovky.

Dlhoročná reality šou

V Nemecku aktuálne vysielajú už 21. sériu. Na Slovensku je reality šou s kontroverznou nemeckou milionárskou rodinou známa z vysielania na TV Joj. Televízna dvojka reality šou Geissenovci vysiela od roku 2012 do roku 2016. Minulý rok ju znovu oživila. Jojka kúpila nové série a vrátila ich do vysielania. Premiérové časti reality šou vysiela každý pracovný deň popoludní.

image

Geissenovci na Slovensku.

Epizódy natočené na Slovensku by sa mohli dočkať mimoriadneho nasadenia a preskočiť skôr natočené diely, keďže za roky ich nevysielania na slovenských obrazovkách stihli Geissenovci natočiť niekoľko desiatok epizód.

Jojka by už mala ku piatim epizódam zo Slovenska dokonca vyrábať slovenský dabing. 

image

Geissenovci na Slovensku.

„Môžeme potvrdiť informácie, pripravujeme do vysielania špeciál GEISSENOVCI NA SLOVENSKU! Pôjde o najnovšie časti, ktoré boli nakrúcané na Slovensku. V Nemecku boli odvysielané len pred niekoľkými dňami a vy ich uvidíte už čoskoro na JOJke,“ znie oficiálne vyjadrenie TV Joj.

Televízia by ich mala odvysielať ešte v tejto aktuálnej jarnej vysielacej štruktúre, teda do letných prázdnin.  

Celkový zásah jednej epizódy v Nemecku televízneho programu Geissenovcov má mať až 5 miliónov divákov. Na domácej stanici RTL Zwei sa televízna sledovanosť hýbe spravidla okolo 700 až 900-tisíc divákov.

image

Geissenovci na Slovensku.

Zvyšní diváci si nájdu program na webe či na sociálnych sieťach. Mimo Slovenska a Nemecka reality šou nie je až tak populárna, vysiela sa len v pár iných krajinách.

O čom budú slovenské epizódy

Geissenovci prišli na Slovensko minulý rok v lete na pozvanie exministra hospodárstva Richarda Sulíka, ktorý touto návštevou chcel viac spropagovať Slovensko v zahraniční a podporiť tak náš cestovný ruch. Kým manželia Carmen a Robert sa na Slovensko tešili, dcéry Shania a Davina najskôr ich nadšenie nezdieľali.

No tak oni, ako aj ich rodičia boli šokovaní, aký ošiaľ u nás spôsobili. Kam sa pohli, tam ich čakalo veľa fanúšikov a chceli sa s nimi porozprávať a fotiť. 

image

Geissenovci na Slovensku.

Geissenovci strávili na Slovensku týždeň. Okrem Bratislavy spoznávali aj Vysoké Tatry či Banskú Štiavnicu. Počas piatich častí uvidíte ich návštevu nášho parlamentu, kúpelov, to aké zažli túry, pretekársky okruh, parkúrové preteky, ale veterný tunel, z ktorého mala najväčší strach práve Carmen.

Počas pobytu na Slovensku stretnú aj viaceré známe osobnosti ako napríklad extravagantného Kubánca Jorgeho Gonzáleza, ktorý práve minulý rok porotcoval v tanečnej šou Let´s Dance. Carmen ho bude poznať práve z nemeckej verzie tejto šou, v ktorej účinkuje ako porotca niekoľko rokov. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. apríl 2024 09:01