StoryEditor

Šou Pečie celé Slovensko hlási veľký návrat na obrazovky. Príde už počas Veľkej noci

28.03.2023, 09:54
Autor:
redred

Za súťažný stôl za znovu postavia aj obaja víťazi predchádzajúcich ročníkov Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa.

Obľúbená pekárska šou Pečie celé Slovensko sa vracia na obrazovky RTVS v netradičnom čase. Kým prípravy tretej série sú v plnom prúde, RTVS má pre divákov pripravené veľkonočné prekvapenie.

Počas veľkonočných sviatkov, v nedeľu 9. apríla, ponúkne divákom v premiére špeciálnu veľkonočnú epizódu, v ktorej budú spoločne súťažiť finalisti z oboch odvysielaných sérií.

image

Súťažiaci z 1. série Alena Sabolová, Miňo Macuľa a Katarína Novotová.

image

Súťažiaci 2. série Lucia Gyenesová, Ďoďo Lukáč a Lenka Lukačovičová.

Veľkonočný špeciál šou Pečie celé Slovensko uvidia diváci na veľkonočnú nedeľu o 20.30 hodine na Jednotke.

Na Veľkú noc do pekárskeho stanu zavítajú známe pekárske tváre a svoje pekárske zručnosti si zmerajú finalisti z oboch sérií obľúbenej šou Pečie celé Slovensko.

Zástery na seba opäť oblečú Katarína Novotová a Alena Sabolová z prvej série, Lenka Lukačovičová a Ďoďo Lukáč z druhej série a víťazi, majstri pekári Lucia Gyenesová a Miňo Macuľa.

image

Dočkát sa aj obľúbených moderátorov šou pečie celé Slovensko.

image

Porotkyne počas testovania výrobkov.

"O titul veľkonočného majstra pekára zabojujú v dvoch pekárskych výzvach - technickej a kreatívnej," invormovalo vedenie RTVS.

V technickej výzve sa súťažiaci potrápia s prípravou tradičného anglického veľkonočného pečiva. V kreatívnej výzve ukážu svoje nápady a originalitu pri príprave veľkonočného barančeka.

Televízia z Mlynskej doliny špeciálne veľkonočné vydanie držala dlho pod pokrievkou. Aj keď natočili dve špeciálne vydanie, tak v jesennej vysielacej štruktúre, po odvysielaní celého ročníka Pečie celé Slovensko 2 pred Vianocami pustila do televízneho éteru len jednu špeciálnu epizódu, v ktorej súťažili celebritní pekári. Titul najlepšieho celebritného pekára si vtedy vypiekla speváčka Katka Knechtová.

image

Pečie celé Slovensko prichádza so špeciálom počas Veľkej noci.

image

Pečie celé Slovensko prichádza so špeciálom počas Veľkej noci.

O druhej zazmluvnenej špeciálnej časti Pečie celé Slovensko, RTVS mlčala a vyrukuje s ňou do vysielania práve teraz počas Veľkej noci. 

Aj po prvom ročníku Pečie celé Slovensko RTVS rovnako natočila dve zazmluvenené špeciálne vydania. No v roku 2021 obe časti uviedli na obrazovkách hneď po odvysielaní prvého ročníka. Vtedy bol jeden diel vianočný a druhý silvestrovský. 

Na tohtoročnú Veľkonočnú nedeľu tak príde ku silnému súboju. Populárne Pečie celé Slovensko sa tak postaví piamo proti sledovanej tanečnej šou Let´s Dance na Markíze a krimi komediálnemu seriálu Einstein na Jojke. 

image

Pečie celé Slovensko prichádza so špeciálom počas Veľkej noci.

Veľkonočný špeciál Pečie celé Slovensko bude teda len jednou špeciálnou epizodou. Dobrá správa ale je, že RTVS už horúčkovito pripravuje 3. sériu. So samotnou výrobou by mali začať budúci mesiac a pravdepodobne sa dostane do vysielania ešte tento rok. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 22:15