StoryEditor

RTVS sa púšťa do natáčania nových dielov Čo ja viem. Na obrazovky sa dostanú na jeseň

29.03.2023, 10:38
Autor:
redred

Zábavno vedomostná súťaž by mala vo vysielaní nahradiť Milujem Slovensko, ktoré bude mať v vysielaní stopku.

Obľúbená vedomostná súťažná šou Čo ja viem sa na obrazovky RTVS tento rok vráti v jubilejnej desiatej sérii. Diváci reláciu uvidia netradične na jeseň. Telerozhlas by plánuje zaradiť do vysielania na piatkový prime time. Nahradiť by tak mala vo vysielaní Milujem Slovensko, ktoré sa s premiérovými časťami na slovenských obrazovkách po letných prázdninách neobjaví.

image

Čo ja viem nahradí v septembri Milujem Slovensko.

Moderátor Marcel Merčiak opäť privíta v horúcich kreslách známe tváre a svoje vedomosti si otestujú aj vysokoškolskí študenti v publiku. Vysokoškoláci, ktorí radi súťažia, chceli by zabojovať o atraktívne ceny a ukázať svoj intelekt pred celým Slovenskom, sa už teraz môžu do relácia prihlásiť. 

Jubilejnú 10. sériu súťažnej vedomostnej šou Čo ja viem uvedie RTVS na jeseň tohto roka. Poslednú sériu si diváci mohli pozrieť na jar roku 2022. Po dlhšej prestávke sa tak do moderátorského kresla obľúbenej relácie vracia aj Marcel Merčiak. Tím tvorcov na čele s režisérom Tomášom Eibnerom a dramaturgom RTVS Mikulášom Michelčíkom na jesennej sérii pracujú už dnes.

image

Čo ja viem sa vráti na obrazovky na jeseň.

„V 10. sérii nás opäť čaká tornádo vedomostí, šokujúcich informácií a veľa zábavy pre všetkých, ktorí sa prihlásia do publika, ale aj pre tých, ktorí si stiahnu aplikáciu a zmerajú sily s tromi vtipnými osobnosťami v štúdiu plnom študentov,” povedal režisér Tomáš Eibner.

Tvorcovia aktuálne spustili registráciu pre vysokoškolákov, ktorí si môžu priamo počas nakrúcania v štúdiu otestovať svoje vedomosti. Prihlásiť sa môžu vyplnením registračného formulára na webe RTVS.

image

Čo ja viem sa vráti na obrazovky na jeseň.

„Skúsenosť s Čo ja viem vrelo odporúčam všetkým študentom, ktorí váhajú, či majú vyskúšať šťastie priamo v televíznom štúdiu. Určite to nie je ľahké, ale napätie, nervozita, niekedy aj stres predsa patria k súťaženiu. Určite je to pekná výzva, ktorú počas deviatich rokov existencie tejto zábavno-vedomostnej šou drvivá väčšina študentov zvládla. Čo ja viem priamo v štúdiu je iná dimenzia a ak máte možnosť byť pri tom, pokúste sa ju využiť,“ hovorí moderátor Marcel Merčiak.

image

Čo ja viem v jeseni nahradí Milujem Slovensko.

Okrem súťažiacich z radu známych tvárí slovenského spoločenského života a vysokoškolákov prítomných v publiku si teda opäť budú môcť zasúťažiť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Čo ja viem je od začiatku interaktívna súťaž, ktorej sa diváci zúčastňujú prostredníctvom aplikácie, ktorú si môžu stiahnuť zadarmo z AppStore či Google play.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 15:08