Na hrane budú diskutovať Juraj Krúpa a Denisa Saková.
StoryEditor

Diskusia Na hrane: Juraj Krúpa a Denisa Saková aj o kauze vraždy Daniela Tupého

29.03.2023, 17:55
Autor:
redred

No diskutovať budú aj o policajných nahrávkach, o únikoch a manipulácii, o vyšetrovaní „veľkých“ káuz, ale aj o rokovaní parlamentu, či o naratíve o zmanipulovaných voľbách.

Televízia JOJ každý týždeň ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. 

Aj tento štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretnú dvaja politici a budú debatovať o aktuálnych politických a spoločenských  témach.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie tentoraz od nej prijali predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa zo strany SaS a Denisa Saková, podpredsedníčka Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť zo strany HLAS-SD.

Hovoriť budú o nových skutočnostiach v kauze vraždy Daniela Tupého, o policajných nahrávkach, o únikoch a manipulácii, o vyšetrovaní „veľkých“ káuz, ale aj o rokovaní parlamentu, či o naratíve o zmanipulovaných voľbách.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Diskusiu možeze sledovať vo štvrtok 30. marca o 21:45 hodine na JOJke a aj na novej spravodajskej stanici JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 06:56