StoryEditor

JOJ 24: Medzi televíziami sme priekopníkom v podcastovom vysielaní

04.04.2023, 11:56

Na otázky Stratégií k fanoménu podcastov, ako pevná súčasť spravodajskej televízie, nám odpovedala vedúca redakcie spravodajstva Joj Eva Nocarová.

V akej percentuálnej miere sa podieľajú podcasty z obsahu vysielacej štruktúry vašej JOJ 24?

Aj keď po spustení vysielania spravodajskej JOJ 24 to bolo viac, postupne sme v rámci programovej štruktúry pridali viac spravodajstva. V súčasnosti sa tak podiel podcastov vo vysielacej štruktúre pohybuje okolo 8 percent z celkového vysielacieho času.

image

Podcasty sú pevnou súčasťou spravodajskej Joj 24.

Na aké témy sa v podcastoch špecializujete?

Naše podcasty nie sú tematicky ohraničené, každopádne, pri väčšine sa zameriavame na aktuálne dianie doma i vo svete. Nie je preto prekvapením, že najčastejšie sa momentálne venujeme témam súvisiacim s dianím na Ukrajine z rôznych uhlov pohľadu. Špeciálnou “podkategóriou” sú podcasty venujúce sa vedeckým témam pod taktovkou Jána Mečiara a Miriam Jarošovej, zdravotným témam v gescii Marcely Fuknovej a pravidelné pondelkové debaty našich redaktorov Športu o futbale. Od spustenia nášho podcastového kanála patria piatky politickým komentátorom Arpádovi Šoltésovi (TV JOJ) a Petrovi Tkačenkovi (denník Sme). Ich “pravidelné piatkové mie...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:49