StoryEditor

Na Discovery sa vracia druhá séria magazínu Power of sport. Znovu prináša mimoriadne ľudské príbehy

07.04.2023, 09:14
Autor:
redred

Pätnásťdielny seriál ponúkne rozhovory s niektorými z najvýznamnejších športovcov vo svete športu.

Leto nabité špičkovými športovými udalosťami sa blíži. V stredu 5. apríla sa vrátil týždenný magazín spoločnosti Warner Bros. Discovery THE POWER OF SPORT, ktorý upozorní na mimoriadne ľudské príbehy a problémy.

Tridsaťminútový pätnásťdielny seriál, ktorý sa vysiela na staniciach Eurosport, discovery+ a v aplikácii Eurosport, začína množstvom exkluzívnych rozhovorov s poľským futbalistom s amputovanými končatinami Marcinom Oleksym a bývalou švajčiarskou bežkyňou na dlhé trate Gabrielou Andersen-Schiessovou, ktorá sa zúčastnila prvého ženského olympijského maratónu na letných olympijských hrách v roku 1984, a ďalej špeciálnou časťou o nádejach niektorých ukrajinských športovcov. Tým do štartu v Paríži 2024 zostáva iba 16 mesiacov.

image

POWER OF SPORT.

V úvodnej časti budú tiež predstavené nadchádzajúce cyklistické preteky Monument ParisRoubaix a tenisový turnaj Rolex Monte-Carlo Masters. Ďalšie časti budú obsahovať špeciálne reportáže o Mesiaci hrdosti, Svetovom dni utečencov a závode The Ocean Race, pričom záverečná časť série je naplánovaná na 26. júla, kedy bude pripomenutý míľnik „Jeden rok do Paríža 2024“. 

„Šport má silu spájať komunity vďaka svojej rozmanitosti, súpereniu a predovšetkým vďaka priekopníckym športovcom, ktorí sú schopní inšpirovať fanúšikov po celom svete, čiastočne aj vďaka obetiam, ktoré prinášajú, aby dosiahli vrcholové výkony,“ hovorí Scott Young, SVP Content and Production na Warner Bros. Discovery Sports Europe a dodáva: „V čase, keď sa pripravujeme na nesmierne vzrušujúce športové leto, chceme fanúšikov s týmito športovcami spojiť na hlbšej úrovni a pomôcť im rozprávať ich príbehy v rámci nášho poslania presadzovať obsah, ktorý ide ďaleko za hranice živých prenosov.“

image

POWER OF SPORT.

Prvá sezóna programu THE POWER OF SPORT, ktorá bola spustená na jar 2022, priniesla viac ako 60 príspevkov, vrátane rozhovorov s Janjou Garnbret (olympijskou víťazkou v športovom lezení), Susie Wolff (generálnou riaditeľkou ROKiT Venturi Racing), Timom Gajserom (trojnásobný majster sveta MXGP) a Bartoszom Zmarzlikom (dvojnásobným majstrom sveta v Speedway Grand Prix).

Seriál rozprával o životných a športových cestách niektorých z najikonickejších športovcov. Druhá séria seriálu THE POWER OF SPORT nadväzuje na kritikou oceňovanej digitálnej série Trailblazers a podcast RAW a je originálnou produkciou, ktorá má zdôrazniť poslanie spoločnosti Warner Bros. Discovery Sports odhaľovať silu športu a oslavovať jeho hodnoty.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 14:43