StoryEditor

Kultový seriál Star Trek: Strange New Worlds sa toto leto vráti na SkyShowtime

07.04.2023, 09:14
Autor:
redred

Druhá séria desaťdielneho seriálu z produkcie CBS Studios bude od júna každý týždeň k dispozícii s novými epizódami exkluzívne na Slovensku novej streamovacej službe.

V Deň Prvého kontaktu SkyShowtime oznámila novú sériu Star Trek: Strange New Worlds, ktorá na platformu dorazí exkluzívne už toto leto. Z produkcie CBS Studios prichádza druhá séria Star Trek: Strange New Worlds, ktorá bude v júni k dispozícii na SkyShowtime.

image

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS.

CBS
Star Trek: Strange New Worlds vychádza z doby, kedy kapitán Christopher Pike riadil loď U.S.S. Enterprise. V seriáli hrajú obľúbenci fanúšikov Anson Mount (kapitán Christopher Pike), Rebecca Romijn (Číslo jeden) a Ethan Peck (vedecký dôstojník Spock).

Seriál sleduje kapitána Pikea, vedeckého dôstojníka Spocka a Číslo jeden v dobe pred nástupom kapitána Kirka na palubu lode U.S.S. Enterprise, zatiaľ čo objavujú nové svety naprieč galaxiou.

image

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS.

Marni Grossman/Paramount+
V seriáli ďalej hrajú Jess Bush (zdravotná sestra Christine Chapel), Christina Chong (La‘an Noonien-Singh), Celia Rose Gooding (kadetka Nyota Uhura), Melissa Navia (poručíčka Erica Ortegas) a Babs Olusanmokun (Dr. M‘Benga).

image

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS.

CBS
V druhej sérii sa taktiež vracia špeciálny hosť, hviezda Paul Wesley (James T. Kirk), a po novom sa objaví aj Carol Kane (Pelia).

Druhá séria Star Trek: Strange New Worlds je z produkcie CBS Studios, Secret Hideout a Roddenberry Entertainment.

Akiva Goldsman a Henry Alonso Myers sú koproducentmi, a Goldsman, Alex Kurtzman a Jenny Lumet pôsobia ako výkonní producenti spoločne s Alonsom Myersom, Aaronom Baiersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryom a Trevorom Rothom. Seriál je distribuovaný spoločnosťou Paramount Global Content Distribution.

image

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS.

CBS
Druhá séria Star Trek: Strange New Worlds obsahuje špeciálnu crossoverovú epizódu, v ktorej sa objaví ako hraná, tak aj animovaná akcia, a Tawny Newsome ako práporčíčka Beckett Mariner a Jack Quaid ako práporčík Brad Boimler sa pripoja k U.S.S. Enterprise.

Epizódu režíroval Jonathan Frakes, herec a režisér Star Trek: The Next Generation a Star Trek: Picard.

Prvá séria seriálu Star Trek: Strange New Worlds je teraz k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime.

image

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS.

Marni Grossman/Paramount+
Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo spotrebiteľovi prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v systéme Apple iOS, tvOS, zariadeniach Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com.

Mesačné predplatné služby SkyShowtime je 5,99 EUR, aktuálne si ho však môžete zakúpiť za 2,99 EUR pri aktivácii do 11. apríla 2023.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:40