Nová šou Jama levova odštartuje na obrazovkám v septembri.
StoryEditor

Markíza hľadá účinkujúcich do novej jesennej reality šou. Tí zabojujú o investíciu do biznisu

11.04.2023, 13:27
Autor:
redred

"Máte obchodného ducha a originálny nápad na podnikanie? Len vám chýbajú peniaze? Urobte zo svojho nápadu veľký biznis a presvedčte úspešných biznismenov, že práve vy ste tá najlepšia investícia," láka televízia záujemcov do svetoznámej šou Jama levova.

Máte nápad za milión? Rozbiehate svoj vlastný biznis a potrebovali by ste financie na začiatok? Alebo je váš produkt na trhu úspešný a chcete expandovať? To všetko vám môže splniť nová televízna šou Jama levova, ktorú TV Markíza pripravuje v spolupráci so Slovenskou sporiteľňou a vzniká na základe svetoznámeho formátu Dragons‘ Den.

Princíp je veľmi jednoduchý. Podnikatelia predstavia svoj nápad či existujúci biznis piatim ostrieľaným investorom. Tí sa rozhodnú do tých najlepších produktov alebo služieb zainvestovať svoje vlastné peniaze a pomôžu odvážnym podnikateľom preraziť.

Šou, aká tu ešte nebola, odprezentuje príbehy talentovaných, zručných a vynaliezavých Slovákov a Sloveniek, ktorí sa neboja zariskovať. TV Markíza do atraktívnej novinky hľadá jednotlivcov aj firmy so zaujímavým predmetom podnikania, s prekvapivým príbehom alebo s nezvyčajnými nápadmi.

Môže ísť o drobné biznisy, rodinné podniky, etablované značky, ktoré chcú expandovať, aj miliónové startupy so záujmom o silného partnera. A oblasť? Zaujímavéje úplne všetko! Jedinečné produkty, móda, gastro, ekologické riešenia, projekty s edukatívnym presahom, služby či technológie a aplikácie.

image

Kasting do šou už markíza spustila. 

Nápady a projekty môžu byť v ktoromkoľvek štádiu podnikania, od roviny prvotnej idey až po fungujúce firmy s existujúcim produktom. Musia však päticu neúprosných investorov presvedčiť o tom, že stoja za ich pozornosť. Okrem možnosti zinkasovať ichfinančnú investíciu dostanú vybraní záujemcoviaaj jedinečný mediálny priestor v najsledovanejšej televízii Markíza, môžu tak osloviť nových klientov a získať tiež množstvo kontaktov priamo z brandže.

image

Logo rerality šou kama levova.

Ak ste práve vy takouto firmou či len človekom s dobrým nápadom, poznáte niekoho či projekt, do ktorého sa oplatí investovať, neváhajte a vyplňte hneď teraz dotazník na adrese https://talent.markiza.sk/jamalevova a urobte obchod, o ktorom sa vám ani len nesnívalo!

Casting potrvá do konca apríla 2023 a na obrazovky TV Markíza sa nová šou Jama levova dostane už na jeseň 2023.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 04:32