StoryEditor

Patrik Herman sa vracia na obrazovky. RTVS mu na mieru ušila reláciu Občan za dverami

14.04.2023, 11:52
Autor:
redred

Už v nedeľu 16. apríla odštartuje na obrazovkách RTVS vynovená publicistická relácia. Diváci sa môžu tešiť nie len na nového moderátora relácie, ale aj na viac príbehov, rád a užitočných riešení.

Prekvapivý prestup Patrika Hermana z Markízy do RTVS sa uskutočnil vlani na jeseň. Novú výzvu sa vtedajší moderátor Reflexu rozhodol prijať po tom, čo bol súčasťou TV Markíza úplne od jej začiatku, teda od roku 1996. MImo televíznych kamier bol teda takmer trištvrte roka. 

V RTVS mal mať na starosti okrem prípravy nových formátov, aj vzdelávania nových redaktorov a moderátorov a tiež charitatívnych projektov.

No stále poškuloval aj po moderovaní. Verejnoprávny vysielateľ mu vyšiel v ústrety. Bol to očakávaný krok aj z ich strany, keďže sa dalo očakávať, že sa bude RTVS snažiť vyťažiť z obľúbenej televíznej tváre maximum. 

image

RTVS predstavila jarné novinky vo vysielaní

„Som rád, že môžem byť pri začiatku ďalšej etapy existencie relácie Občan za dverami. Problémov ľudí v tejto krajine neubúda, život je stále viac zložitejší a ťažší. To, že môžem byť súčasťou takejto relácie, mi opäť dáva príležitosť a pocit, že môžeme niečo zmeniť a aspoň trošku prispieť k tomu, aby bol život ľudí na Slovensku o niečo znesiteľnejší. Občan za dverami nie je obyčajná relácia, je to užitočná relácia, ktorá má veľkú pridanú hodnotu - snaží sa pomáhať ľuďom. Verím, že diváci privítajú zmeny, ktorými  relácia prechádza a prijmú aj moju maličkosť ako spoločníka. Ďakujem aj mojim kolegom za prijatie a dôveru,“ vyjadril sa moderátor Patrik Herman.

Čiastočnými úpravami prechádza aj dramaturgia a vizuál relácie Občan za dverami s Patrikom Hermanom. Relácia tak prinesie väčšie množstvo príbehov a pribudne aj nová rubrika Občan v akcii.

Diváci si obľúbenú publicistickú reláciu Občan za dverami s Patrikom Hermanom môžu pozrieť v tradičnom čase, každú nedeľu o 13.00 hodine na Jednotke.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. apríl 2024 23:46