StoryEditor

TVNOVINY.sk s veľkými novinkami: Bezplatný prémiový obsah, aj nový viziál

25.04.2023, 14:23
Autor:
redred

Osvieženia sa dočkala tiež podoba spravodajského portálu TVNOVINY.sk na mobilných zariadeniach, aj vďaka novopridanej spodnej lište je intuitívnejšia a prehľadnejšia.

Skupina Markíza neustále intenzívne pracuje na technologickom aj obsahovom zdokonaľovaní svojho online portfólia. Vlani prešiel kompletným redizajnom spravodajský portál TVNOVINY.sk a tento rok vo februári aj televízny portál Markiza.sk, ktorý sa zároveň zlúčil s bezplatným videoarchívom Markíza Plus. Teraz prichádzajú TVNOVINY.sk s ďalšími novinkami.

„Naši návštevníci si už mohli všimnúť nasadenie viacerých grafických úprav na webe, ktorých cieľom je ešte väčší používateľský komfort a lepší zážitok pri prijímaní obsahu. Osviežili sme tiež podobu portálu TVNOVINY.sk na mobilných zariadeniach a náležitú pozornosť venujeme aj naším oficiálnym profilom na sociálnych sieťach,“ hovorí Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

image

tvnoviny.sk

Na domovskej stránke portálu TVNOVINY.sk vznikla nová sekcia s názvom Exkluzívne, ktorá združuje ten najexkluzívnejší redakčný obsah na jednom mieste. Aj napriek jeho prémiovému charakteru je návštevníkom naďalej poskytovaný bezplatne.

Premenou prešla videosekcia s televíznymi reportážami a ďalším atraktívnym videoobsahom, ktorá po novom nesie názov Videoknižnica a je viac používateľsky komfortnejšia, oveľa lepšie prístupná a prehľadnejšia.

„Sústredili sme sa od začiatku roka na zvyšovanie počtu videí a kvalitného televízneho spravodajského obsahu na našom webe, medziročne sme v kvartálnom porovnaní takmer zdvojnásobili pozretia na našom webe na niekoľko miliónov mesačne,“ dodáva Vladimír Mičuda, šéfredaktor portálu TVNOVINY.sk.

Koncept minúty po minúte s najaktuálnejšími informáciami z domova a zo svetadostal nový názov Prehľad dňa a v časovej následnosti ponúka sumár najdôležitejších udalostí z domova i zo sveta.

image

tvnoviny.sk

Kompletne prerobená bola sekcia redakcie s kontaktnými informáciami, aby boli redaktori a redaktorky v regiónoch aj v hlavnom meste viac prístupní divákom a čitateľom.

Centrum marketingu skupiny Markíza pripravilo aj inovovaný grafický vzhľad oficiálneho profilu webu TVNOVINY.sk na čoraz obľúbenejšom Instagrame. Uvedený bol tiež nový koncept spravodajstva na Instagrame v podobe krátkeho moderovaného prehľadu týždňa.

Osvieženia sa dočkala tiež podoba portálu TVNOVINY.sk na mobilných zariadeniach, aj vďaka novopridanej spodnej lište je intuitívnejšia a prehľadnejšia. V príprave je tiež nasedenie možnosti prehliadania v tmavom režime a ďalšie zaujímavé vylepšenia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:31