StoryEditor

Máj na Skyshowtime: Seriál o hackerskom útoku, boji gangov aj priateľstve vo svete F1

25.04.2023, 17:38
Autor:
redred

Prinášame vám 5 zaujímavých noviniek, ktoré pribudnú počas nasledujúceho mesiaca v ponuke na Slovensku najnovšej svetovej streamovacej službe.

image

Czech it Out! (Spolu & hladoví).

Czech it Out! (Spolu & hladoví)

Známy gurmán Lukáš Hejlík a jeho dospievajúca dcéra Klára Hejlíková sa vydávajú na veľkolepé kulinárske dobrodružstvo po Česku, aby objavovali jedlo, kultúru a zábavu, ktoré ich krajina ponúka. Otec s dcérou navštevujú gastronomicky aj historicky významné miesta, na Morave, v Čechách a ďalších regiónoch objavujú jedinečné lokality, kde sa dá dobre najesť a ubytovať, a zároveň sa lepšie spoznávajú. Epizódy seriálu sú prezentované ako záznamy v Klárinom ilustrovanom cestovateľskom denníku „Spolu & hladoví” a pozývajú domácich aj turistov, aby ochutnali Česko.

SÉRIA: 1 EPIZÓD: 8

Epizódy 1 a 2 budú k dispozícii od 5. mája, nasledne ďalšie epizódy pribudnú každý týždeň 

image

Hackerville.

Hackerville

Keď stopy hackerského útoku na veľkú nemeckú banku vedú do Rumunska, expertka na kybernetickú kriminalitu BKA Lisa Metz (Anna Schumacher) je vyslaná z Frankfurtu do Temešváru, svojho rodného mesta, aby spolupracovala s miestnymi vyšetrovateľmi. Lisa prichádza do svojej rodnej krajiny, z ktorej jej rodičia utiekli, keď bola ešte dieťa, a zisťuje, že krajina je jej trochu povedomá a zároveň je jej úplne cudzia. Prvýkrát vo svojom živote musí čeliť aj temnej minulosti svojej rodiny.

SÉRIA: 1 EPIZÓD: 6

Epizódy 1 a 2 budú k dispozícii od 5. mája, nasledne ďalšie epizódy pribudnú každý týždeň

image

A Town Called Malice.

A Town Called Malice

Tento opojný koktail kriminálneho trileru a rodinnej ságy zo začiatku 80. rokov sleduje osudy Lordovcov – rodinu bývalých gangstrov z južného Londýna, ktorí sa prepadli až na samé dno „potravinového“ reťazca vo svete zločinu – a nie sú z toho nadšení. Keď po bitke gangov utečú na španielske pobrežie Costa del Sol, uvedomia si, že je to skvelá príležitosť, ako sa znovu objaviť a získať späť svoju niekdajšiu slávu. Bojmi medzi sebou však trávia toľko času ako bojmi so svojimi súpermi. Vitajte na Costa del Crime!

SÉRIA: 1 EPIZÓD: 8

Epizódy 1, 2 a 3 budú k dispozícii od 12. mája, nasledne ďalšie epizódy pribudnú každý týždeň

image

Fatal Attraction.

Fatal Attraction

Nový seriál, detailný remake klasického psychosexuálneho trileru a kultúrnej ikony 80. rokov, bude skúmať osudovú príťažlivosť a nadčasové témy manželstva vrátane nevery optikou moderných postojov k silným ženám, porúch osobnosti a kontrolujúceho správania. V hlavných úlohách sa predstavia Joshua Jackson ako Dan Gallagher a Lizzy Caplan ako Alex Forrest.

SÉRIA: 1 EPIZÓD: 10

Epizódy 1, 2 a 3 budú k dispozícii od 22. mája, nasledne ďalšie epizódy pribudnú každý týždeň

image

Villenueve Pironi: Racing‘s Untold Tragedy.

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy

Gilles Villeneuve a Didier Pironi boli priatelia a spolujazdci. Obaja jazdili za legendárny tím Formuly 1, Ferrari, počas jeho rozkvetu v 80. rokoch 20. storočia. Spájala ich vášeň pre rýchlosť, no navždy ich rozdelil jeden historický, mimoriadne kontroverzný moment. Priateľstvo, pokrytectvo, ambície a česť, to všetko sa pretekárskou rýchlosťou dostáva do kolízie v tomto veľkolepom celovečernom dokumente, vyrozprávanom vôbec po prvý raz tými, ktorí boli pretekárom najbližší.

SÉRIA: 1 EPIZÓD: 10

Exkluzívne na Skyshowtime od 19. mája 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 13:22