StoryEditor

Geissenovci: S očakávanými epizódami, natočenými na Slovensku, zaplní Jojka tri večery

26.04.2023, 08:57
Autor:
michmich

Akú reklamu Slovnesku doprajú kontroverzní miliónári? Len v Nemecku má mať jedna epizóda televízneho programu Geissenovcov celkový zásah až 5 miliónov divákov.

Geissenovci na Slovensku nakrútili 5 častí a TV Joj ich začne vysielať od 3. mája v prime time vždy od 20:35 hodiny.

"Prvé dve stredy odvysielame dve časti za sebou, potom už len jednu," informovala hovorkyňa Joj Group Lucia Tuhelová. 

Päť epizód z minuloročnej návštevy Slovenska, z ktorých každá má približne 43 minút, pritom odvysielala ich domovská nemecká televízia RTL Zwei len pred dvoma mesiacmi.

image

Shania a Davina najskôr nadšenie z návštevy Slovenska nezdieľali, potom sa to zmenilo.

Epizódy natočené u nás sa tak dočkali mimoriadneho nasadenia expresne rýchlo a preskočia vo vysielaní na obrazovkách Jojky už skôr natočené diely, keďže televízna dvojka aktuálne vysiela popoludní časti natočené pred pár rokmi. 

Keď sa TV Joj pochválila na sociálnej sieti, že päť dielov Geissenovcov zo Slovenska odvysiela na začiatku mája, spôsobilo to v komentároch rovnako silnú diskusiu, ako vyvolala vlaňajšia návšteva tejto kontroverznej rodiny v našej krajine.

Veľa z komentárov sa pustilo do hejtovania nie len Geissenovcov, ale aj samotnej Jojky a jej rozhodnutia, že tieto nové diely odvysiela. No kocúra im vytrela jedna komentujúca tromi vetami. 

"Už som videla na RTL. Bola som milo prekvapená, ako sa im na Slovensku páčilo a pekne o ňom rozprávali...Na rozdiel od hlupakov, ktori ich tu dehonestujú," napísala.

image

Do niektorých lokalít na Slovensku ich sprevádzal aj Richard Sulík a Juraj Droba.

Akú budú mať sledovanosť?

Celkový zásah jednej epizódy v Nemecku televízneho programu Geissenovcov má mať až 5 miliónov divákov. Na domácej stanici RTL Zwei sa televízna sledovanosť hýbe spravidla okolo 700 až 900-tisíc divákov. Zvyšní diváci si nájdu program na webe či na sociálnych sieťach. Mimo Slovenska a Nemecka reality šou nie je až tak populárna, vysiela sa len v pár iných krajinách.

image

Návšteva kúpeľov.

Bude teda zaujímavé sledovať, koľko prilákajú divákov ku obrazovkám u nás. No jedno je však isté. Počas svojej návštevy spôsobili medzi Slovákmi ošial, tak uvidíme, či spôsobia tak veľký záujem v televíznom vysielaní.  

O čom budú slovenské epizódy

Geissenovci prišli na Slovensko minulý rok v lete na pozvanie exministra hospodárstva Richarda Sulíka, ktorý touto návštevou chcel viac spropagovať Slovensko v zahraniční a podporiť tak náš cestovný ruch. Kým manželia Carmen a Robert sa na Slovensko tešili, dcéry Shania a Davina najskôr ich nadšenie nezdieľali.

image

Karmen sa veterného tunelu bála.

No tak oni, ako aj ich rodičia boli šokovaní, aký ošiaľ u nás spôsobili. Kam sa pohli, tam ich čakalo veľa fanúšikov a chceli sa s nimi porozprávať a fotiť. 

Geissenovci strávili na Slovensku týždeň. Okrem Bratislavy spoznávali aj Vysoké Tatry či Banskú Štiavnicu. Počas piatich častí uvidíte ich návštevu nášho parlamentu, kúpelov, to zažili aj túry, pretekársky okruh, parkúrové preteky, ale veterný tunel, z ktorého mala najväčší strach práve Carmen.

image

Počas pobytu na Slovensku stretli aj extravagantného Kubánca Jorgeho Gonzáleza, ktorý minulý rok porotcoval v Let´s Dance.

Počas pobytu na Slovensku stretnú aj viaceré známe osobnosti ako napríklad extravagantného Kubánca Jorgeho Gonzáleza, ktorý práve minulý rok porotcoval v tanečnej šou Let´s Dance. Carmen ho bude poznať práve z nemeckej verzie tejto šou, v ktorej účinkuje ako porotca niekoľko rokov. 

Dlhoročná reality šou

V Nemecku aktuálne vysielajú už 21. sériu. Na Slovensku je reality šou s kontroverznou nemeckou milionárskou rodinou známa z vysielania na TV Joj. Televízna dvojka reality šou Geissenovci vysiela od roku 2012 do roku 2016. Minulý rok ju znovu oživila. Jojka kúpila nové série a vrátila ich do vysielania. Premiérové časti reality šou vysiela každý pracovný deň popoludní.

image

Kúpele si Geissenovci užili.

Bude Jojka vysielať popri nových 5 dieloch aj staršie epizódy, ktoré zaraduje do vysielania každý pracovný deň popoludní? "Áno, počas dňa budeme ďalej vysielať staršie časti Geissenovcov," dodala Tuhelová. 

01 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 02 - Modified: 2023-12-29 09:41:15 - Feat.: - Title: Do popredia sa dostáva green filming. Efektivita je v procese výroby najdôležitejšia 03 - Modified: 2023-12-15 11:26:54 - Feat.: - Title: Ceny za športové licencie sú za hranicou únosnosti, tvrdia zástupcovia 3 najsilnejších slovenských televízií 04 - Modified: 2023-09-06 17:00:00 - Feat.: - Title: Ján Šanta o seriáli Prokurátorka: Táto práca je veľmi tvorivá a umelecká 05 - Modified: 2023-08-15 08:31:54 - Feat.: - Title: Cestopisy, dejiny, architektúra a vesmír. Nová stanica JOJ Svet chce zaujať aj vlastnou tvorbou
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. apríl 2024 04:12