StoryEditor

Víkendové diskusie: O rozsahu protiinflačnej pomoci, či o preskupovaní politických síl

28.04.2023, 16:41
Autor:
michmich

V relácii Na telo navyše pripravili pre divákov a diváčky aj úplne čerstvý prieskum preferencií politických strán.

Sobotné dialógy

RTVS na svojom hlavnom rozhlasovom okruhu Rádio Slovensko, ale aj vo vysielaní svojej spravodajskej stanice:24 v sobotu 29. apríla od 12:10 hodiny uvedie naživo reláciu Sobotné dialógy.

image

Sobotné dialógy.

Moderátorka Marta Jančkárová tento víkend pozvala do horúcich diskusných rozhlasových kresiel predsedu Ústavnoprávneho výboru NR SR a podpredsedu poslaneckého klubu OĽaNO Milana Vetráka a predsedu Zahraničného výboru NR SR a člena predsedníctva strany Smer-SD Mariána Kéryho.

Témy ich sobotnej obednej diskusie budú program nadchádzajúcej schôdze NR SR a presadzovanie zákonov, prístup k riešeniam vysokých cien potravín, ale aj zmena plánu obnovy, priority pri spravovaní štátu dovnútra aj navonok po voľbách a preskupovanie politických síl pred parlamentnými voľbami.

image

V politike.

V politike

Prvý nedeľná diskusia odštartuje už tradične o 11:00 hodine na TA3. V relácii V politike bude moderátor Rastislav Iliev diskutovať s aktuálnym ministrom vnútra a nominantom OĽaNO Romanom Mikulcom a exministerkou vnútra a podpredsedníčkou strany Hlas-SD Denisou Sakovou.  

image

O 5 minút 12.

O 5 minút 12

Po skončení V politike plynule na ňu nadväzuje ďalšia politická diskusia, tentoraz na obrazovkách Jednotky ale aj vo vysielaní spravodajskej:24.

Do relácie O 5 minút 12 moderátor Marek Makara v nedeľu 30. apríla od 11:55 hodiny pozval diskutovať predsedu poslaneckého klubu v NR SR a člena predsedníctva hnutia OĽaNO Michala Šipoša a poslanca NR SR a podpredseda strany Smer-SD Richarda Takáča.

Dramaturgia relácia si pre nich pripravili nasledujúce témy diskusie. Pozície k návrhom zákonov pred schôdzou NR SR, pomoc ľuďom aj v súvislosti s vysokými cenami potravín, formy a rozsah protiinflačnej pomoci, ale aj hospodárenie štátu a prístup k verejným financiám, napĺňanie míľnikov a aktualizácia plánu obnovy, či smerovanie a výzvy pre SR, politický vývoj pred a po voľbách.

image

Na telo.

Na telo

Prezidentka Zuzana Čaputová spoločne s českým prezidentom Petrom Pavlom pricestovali do Kyjeva po tom, čo sa celé územie stalo terčom leteckých útokov. Počas návštevy sa stretli aj s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.

Na politickej scéne dochádza k spolupráci politických subjektov. Druckerova Dobrá voľba prechádza na kandidátku strany Hlas-SD, Smer-SSD zas označil mimoparlamentnú SNS za spoľahlivého partnera.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 30. apríla v relácii Na telo rozprávať s predsedom SaS Richardom Sulíkom a podpredsedom Smeru-SSD Jurajom Blanárom.

Okrem duelu máme pre divákov a diváčky pripravený aj úplne čerstvý prieskum preferencií politických strán.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hodine na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 04:20