Zmena na webových portáloch s ponukou nehnuteľností.
StoryEditor

Zmeny na weboch s predajom bytov a domov: Novostavby.sk sa spoja s Nehnuteľnosti.sk

02.05.2023, 16:22
Autor:
redred

Vďaka tomu sa výrazne posilní zameranie Nehnuteľnosti.sk aj na nové nehnuteľnosti, ako aj developerské projekty na celom Slovensku.

Webový portál Novostavby.sk sa neuzavrie, len zmení adresu. Rozšíri tak obsah portálu Nehnuteľnosti.sk, čím sa tak výrazne skvalitní prezentácia developerských projektov, o ktoré je v posledných rokoch veľký záujem.

„Nehnuteľnosti.sk tak nielen posilnia svoju pozíciu ako najnavštevovanejšieho inzertného portálu s nehnuteľnosťami, ale stanú sa aj prvou voľbou pri hľadaní novostavieb. Developeri tak získajú marketingovú podporu jednej z najznámejších značiek na trhu,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Marketing portálu Nehnuteľnosti.sk.

Okrem služieb realitným kanceláriám, bežným občanom a kompletného servisu pri predaji a kúpe nehnuteľností bude teraz portál Nehnuteľnosti.sk prinášať v sekcii Developerské projekty a novostavby aj ďalšie dôležité informácie.

Bude medzinich patriť aktuálna ponuka novostavieb na predaj a prenájom, novinky zo sveta rezidenčných, administratívnych a priemyselných nehnuteľností a tiež pomoc pri orientácii v zložitej legislatíve.

„Chceme ponúknuť užívateľom komplexný prehľad developerských projektov na jednom mieste, s jednoduchým vyhľadávaním na mape v rámci celého Slovenska. Vďaka tomu sa budú môcť lepšie aj rýchlejšie rozhodnúť. Pre našich firemných klientov pôjde aj o garanciu intenzívnej publicity ich projektov,“ dodáva Lukáš Hladík.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:09