StoryEditor

Striemeri Disney+ a Skyshowtime v júni uvedú nového Avatara aj druhú sériu Star Treku

26.05.2023, 15:15
Autor:
michmich

Aké najzaujímavejšie novinky uvedú budúci mesiac dve na Slovensku najnovšie svetové streamovacie služby?

V júni uplynie rok od príchodu služby Disney+ na Slovensko a streamovacia služba oslávi výročie so svojimi predplatiteľmi nožstvom noviniek.

image

Avatar: Cesta vody.

Acatar: Cesta vody

Film z dielne 20th Century film Avatar: The Way Of Water dosahuje nové vrcholy, keď sa v ňom James Cameron vracia na Pandoru. Odohráva sa vyše desať rokov po udalostiach prvého filmu, v tomto úchvatnom novom filme sa rozvíja príbeh Sullyho rodiny a diváci sa zoznámia s majestátnym obyvateľom oceánov - tulkunom. Striemvoacia služba ho uverejní 7. júna. 

image

Saint X.

HULU
Saint X

V tomto pôvodnom seriáli tajomná smrť mladej ženy počas idylickej dovolenky v Karibiku vyvolá traumatický sled udalostí pre jej sestru, ktorá nakoniec prepadne nebezpečnému hľadaniu pravdy. Všetky časi budú na striemvoacej službe dostupné naraz a to od 7. júna. 

image

FLAMIN‘ HOT.

Emily Aragones
Flamin´Hot: Korenie úspechu 

Tento pôvodný film - príbeh slávnych chrumiek a jedného splneného amerického sna - môžete vidieť od 9. júna exkluzívne len na Disney+. Ide o inšpiratívny príbeh Richarda Montañeza, údržbára Frito Lay, ktorý využil svoje mexicko-americké korene a výchovu a premenil ikonické Flamin’ Hot Cheetos na pochúťku, ktorá oživila potravinársky priemysel a stala sa globálnym fenoménom popkultúry.

image

Do naha!

Do naha!  

Partia z filmu Do naha! sa po 25 rokoch vracia. Kostýmy vymenili za únosy psov, pretekárske holuby a jednu veľmi netypickú rukojemnícku drámu. Gaz je možno starší, no určite nie múdrejší. A jeho najlepší priateľ Dave sa odmieta podieľať na jeho výstrelkoch. No keď príde tragédia, partia sa musí zomknúť, aby si uctili starého priateľa. Všetky časti tohto pôvodného seriálu budú uverejenné na streamovacej službe naraz od 14. júna. 

image

MARVEL: Tajná invázia.

Marvel: Tajná invázia

V novom seriáli Tajná invázia od Marvelu sa Nick Fury (Samuel Jackson) vráti na scénu, keď sa dozvie, že Skrullovia, ktorí dokážu meniť svoju podobu, chystajú na Zemi tajnú inváziu. Fury sa pridá k svojim spojencom, Everettovi Rossovi, Márii Hillovej a Skrullovi Talosovi, ktorý sa usadil na Zemi. Ich úlohou bude zabrániť blížiacej sa skrullskej invázii a zachrániť ľudstvo. Tento pôvodný seriál bude Disney+ uverejňovať po jednej epizóde vždy v stredu. Prvý diel môžete vidieť od 21. júna.  

image

Veľké nádeje.

Courtesy of FX Networks
Veľké nádeje 

Príbeh o dospievaní siroty Pipa, ktorý túži po lepšom živote, až kým mu zvrat osudu neukáže temný svet možností. Je prinútený znášať skutočnú cenu nového sveta a zisťovať, či ho spraví mužom, ktorým by chcel byť. Striemovacia služba uverejní všeti epizódy tohto pôvodného seriálu naraz a to od 28. júna. 

 

Aj SkyShowtime predstaví v júni celú radu seriálov, ako napríklad Success (Uspjeh), Ruxx a Warszawianka, spolu se seriálmi na pokračovanie –⁠ A Town Called Malice, Fatal Attraction či Hackerville. Mezi filmy zaradené do ponuky filmotéky patria snímky Ticket to Paradise, Mrs. Harris Goes To Paris alebo Halloween Ends.

image

Star Trek.

No streamovacia služba prinesie aj seriál Star Trek: Strange New Worlds, ktorý vychádza z doby, kedy kapitán Christopher Pike riadil loď U.S.S. Enterprise. V seriáli hrajú obľúbenci fanúšikov Anson Mount (kapitán Christopher Pike), Rebecca Romijn (Číslo Jedna), Ethan Peck (vedecký dôstojník Spock), Jess Bush (zdravotná sestra Christine Chapel), Christina Chong (La‘an Noonien-Singh), Celia Rose Gooding (kadetka Nyota Uhura), Melissa Navia (poručíčka Erica Ortegas) a Babs Olusanmokun (doktor M‘Benga). 

V druhej sérii sa taktiež predstaví špeciálna hosťujúca hviezda Paul Wesley ako James T. Kirk a nový prírastok Carol Kane ako Pelia. Seriál sleduje kapitána Pikea, vedeckého dôstojníka Spocka a Číslo Jedna v dobe pred nástupom kapitána Kirka na palubu lode U.S.S. Enterprise, zatiaľ čo objavujú nové svety naprieč galaxiou.

Prvá sezóna seriálu Star Trek: Strange New Worlds je k dispozícii už teraz, exkluzívne na SkyShowtime. Druhá séria seriálu bude k dispozícii od 16. júna, exkluzívne na SkyShowtime.

image

A Town Called Malice.

A Town Called Malice

Tento opojný koktail kriminálneho trileru a rodinnej ságy zo začiatku 80. rokov sleduje osudy Lordovcov – rodinu bývalých gangstrov z južného Londýna, ktorí sa prepadli až na samé dno „potravinového“ reťazca vo svete zločinu – a nie sú z toho nadšení. Keď po bitke gangov utečú na španielske pobrežie Costa del Sol, rodina Lordovcov si uvedomí, že je to skvelá príležitosť, ako sa znovu objaviť a získať späť svoju niekdajšiu slávu. Bojmi medzi sebou však trávia toľko času ako bojmi so svojimi súpermi. Vitajte na Costa del Crime!

image

Lístok do raja.

Ticket to Paradise

Držitelia Oscara® George Clooney a Julia Roberts sa opäť stretnú ako bývalí partneri David a Georgia, ktorí sa spoločne vydajú na misiu, aby zabránili svojej zamilovanej dcére urobiť rovnakú chybu, akú kedysi urobili oni sami. Film Ticket to Paradise od spoločností Working Title, Smokehouse Pictures a Red Om Films je romantická komédia o sladkom prekvapení, ktoré so sebou prináša druhá šanca.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 02:56