Na hrane budú diskutovať Michal Šimečka a Boris Kollár.
StoryEditor

O dezinformáciách a čerpaní eurofondov budú v Na hrane diskutovať Šimečka a Kollár

07.06.2023, 17:46
Autor:
redred

No hovoriť budú aj o údajnom ovplyvňovaní volieb, o aktivitách NATO vo vzťahu k Slovensku, či a o tom, aké majú očakávania od úradníckej vlády v súvislosti s protiinflačnou pomocou.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretnú dvaja politici, aby diskutovali na aktuálne politické a spoločenské témy.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková. Tá si tentoraz vo štvrtok 8. júna pozvala do diskusie predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku a predsedu Sme rodina Borisa Kollára.

Hovoriť budú o údajnom ovplyvňovaní volieb, o aktivitách NATO vo vzťahu k Slovensku, o boji proti dezinformáciám, ale aj o zodpovednosti za stav čerpania eurofondov, či o vládnom programe vlády Ľudovíta Ódora a o očakávaniach vlády v súvislosti s protiinflačnou pomocou.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 8. júna o 21:50 hodine na JOJke a aj na obrazovkách novej spravodajskej stanice JOJ 24. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 05:11