Dokument Downeys dream cars bude mať premiéru 22. júna na HBO Max a discovery+.
StoryEditor

Robert Downey Jr. ako ho nepoznáte. Prenáša milované staré autá do budúcnosti

14.06.2023, 09:31
Autor:
redred

Dokumentárna séria Downeyho autá snov bude mať premiéru 22. júna na HBO Max a discovery+.

Robert Downey Jr. miluje reštaurovanie klasických áut. Zároveň sa však venuje boju proti klimatickým zmenám. Preto prenáša svoje milované staré autá do budúcnosti, robí ich rýchlejšími, výkonnejšími a efektívnejšími a pritom zachováva ich dušu.

"Sme to, čo riadime, a pretože som počas rokov nazhromaždil ohromnú zbierku klasických áut, bol som benzínový bordelár a pokrytec, pretože som v roku 2019 založil koalíciu Footprint Coalition, ktorej cieľom je rozširovať technológie, ktoré zmierňujú zmenu klímy. Našťastie som tak trochu rojko. Posledné tri roky boli experimentom s nádejou, pretože som zapojil najlepšie a najmúdrejšie mozgy, aby vyhodnotili, vzdali, pozdvihli a dekarbonizovali tieto vozidlá spôsobom, ktorý ukazuje neobmedzený potenciál kreatívneho riešenia problémov," hovorí populárny herec o svojej vášni a dodáva:  

"Bola to veľká výzva. Je zábavné ju sledovať, za čo som vďačný svojim deťom, svojej žene a šéfke Susan, tímu Downey, spoločnosti Boat Rocker‘s Matador Content a samozrejme HBO Max a Warner Bros. Discovery. Ďakujem za podporu toho, čo sa občas zdalo ako naivná vízia, ale nakoniec sa potvrdilo nespočetné množstvo spôsobov, ako môžeme spojiť svoje sily a vytvoriť udržateľnú budúcnosť."

Za Team Downey sú producentmi Robert Downey Jr., Susan Downey a Emily Barclay Ford, za Matador Content Jay Peterson, Todd Lubin a Dave Larzelere a Warner Bros. Discovery Kyle Wheeler.

Seriál Downeyho autá snov bude uvedený dvoma časťami vo štvrtok 22. júna na discovery+ a HBO Max, pričom každý štvrtok budú k dispozícii dve nové časti, a to až do záverečných dvoch častí 6. júla.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 18:25