Nový kreatívny spot s nadrozmernými telefónmi.
StoryEditor

Ta3 podporila novú éru svojho vysielania kreatívnym televíznym spotom

16.06.2023, 11:10

Spot, v ktorom predstavujú vtipným spôsobom programové zmeny, pripravila agentúra MullenLowe GGK a režisérsky ho mal pod taktovkou Jonáš Karásek.

Televízia ta3 sa sťahuje z priestorov na Gagarinovej ulici a začne od nedele 18. júna vysielať z novej budovy TOWER 5, v ktorej je jej nové sídlo a štúdiá.

„Rozhodnutie o sťahovaní do budovy padlo ešte pred našou akvizíciou, keďže budova i televízia patrili v tom čase jednému majiteľovi, tak to dáva logiku. Z môjho pohľadu je to obrovská, no pozitívna zmena pre prácu našich ľudí, ktorí dnes pracujú v 22-ročnej budove na okraji mesta. Takto sa priblížime viac do centra diania,“ povedal pre Stratégie generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda.

image

Generálny riaditeľ v novom modernom štúdiu.

Divákom v novom štúdiu určite na prvý pohľad zaujme veľká moderná LED stena. Súčasťou produkčného systému bude aj popredná technológia s prvkami umelej inteligencie. Tá má zvýšiť flexibilitu vysielania.

„Dovolím si tvrdiť, že naše štúdio bude určite najmodernejšie na Slovensku, len do samotnej technológie a techniky sme investovali dva milióny eur. Máme najväčšiu LED obrazovku na Slovensku, rovnako nový digitálny horizont. Prinesieme novinky vo vysielaní – nové formáty, ako Flešky či rozšírenú Tému dňa, ďalšie novinky uvidia diváci v jesennej vysielacej štruktúre,“ dodal Svoboda.

image

Nový televízny spot ta3.

Kreatívny spot

Novú éru ta3, s upravenou programovou štruktúrou a zmeneným vizuálom, odštartujú v novom štúdiu svojou  najsledovanejšiou reláciou V politike a to v nedeľu 18. júna.

A práve moderátori tejto politickej debaty sa stali, spolu s kolegami, tvárami nového propagačného televízneho spotu.  

Spot s vtipnou pointou s nadrozmerne veľkými telefónmi, ktoré majú poukázať na nový trend rýchlych informácií, si môžete pozrieť tu.

Nová kampaň TA3

Koncept televízneho spotu pripravila agentúra MullenLowe GGK a produkciu zastrešil Martin Hudák z OREO. Režisérsky ho mal pod palcom režisér Jonáš Karásek. Ten už v minulosti dokázal svoje kvality pri režírovaní filmov ako Amnestie, Kandidát či Invalid.

Ďalšie novinky vo vysielaní

Televízny spot s nadrozmernými telefónmi vznikol práve ako mediálna podpora novej relácie ta3 s názvom Flešky. Nový spravodajský formát s krátkym dynamickým headlinovým spravodajstvom v dĺžke do 2 minút má odštartovať vo vysielaní v pondelok 19. júna.  

image

Nové priestory, v ktorých budú redaktori a moderátori pracovať.

„Chceme prinášať prostredníctvom našich vlastných kanálov rýchle, kvalitné a pestré spravodajstvo, ktoré zaujme aj dnešnú rýchlu generáciu. Preto jedným z príkladov je aj štart nášho nového formátu Flešky – rýchle spravodajstvo v lineárnej televízii, rovnako tak výber toho najdôležitejšieho na sociálnych sieťach a webe ta3. Myslím si, že správy nemusia byť dlhé, ale obsahovo bohaté. Kým naše hlavné správy trvajú 25 minút, komerčné televízie majú porovnateľný obsah z hľadiska dĺžky správ, no reklamné prestávky ich natiahnu na hodinu a 15 minút. A to je príliš veľa,“ zamyslel sa generálny riaditeľ ta3. 

image

Novú éru ta3 v nových priestoroch podporila televízia kreatívnym spotom.

Televízia zároveň zrušila názov relácie Tak takto?!. Formát však zachovala v programovej štruktúre ta3 pod názvom Téma, ktorá budú vysielať ráno o 9.30 hodine, na obed o 12.30 hodine a aj v tradičnom večernom slote o 19.50 hodine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. máj 2024 08:29