V novej šou Možné je všetko, bude možné naozaj všetko.
StoryEditor

Máme fotky novej šou Možné je všetko! Pozrite si, ako varí Maštalír dole hlavou

27.08.2023, 18:36
Autor:
michmich

Úlohou účinkujúcich hercov v novej sobotnej šou bude plniť rôzne úlohy a výzvy, ako napríklad tanec, improvizácia, pantomíma, spev a kvízové otázky.

image

3ikmá izba.

Markíza kvôli vyčerpanosti osvedčených veľkých formátov ako Superstar, či Tvoja tvár znie povedome, hľadala tento rok novú reláciu, ktorú by priniesla do jesennej vysielacej štruktúry. Námet našla, ale nepôjde o žiadny talentový formát, ale o zábavnú šou s podobnými prvkami ako kedysi Partička, alebo 2 na 1.

image

Možné je všetko.

Program s názvom Možné je všetko bude mať premiéru v sobotu 2. septembra 2023 v prime time a následne ho budú vysielať každú sobotu v hlavnom vysielacom čase.

Nečakané scénky

Nový zábavný formát je adaptáciou francúzskeho formátu s názvom Vendred tout est permis, ktorý vysielala francúzska televízia TF1 už v roku 2011.

image

Nová zábavná šou Možné je všetko prichádza na obrazovky od 2. septembra.

„Televízia Markíza sa neustále snaží prinášať na obrazovky nové, zaujímavé programy. Možné je všetko je výpravná zábavná šou, plná prekvapení a nečakaných zvratov, ktorá sa s úspechom vysiela v krajinách po celom svete. Diváci uvidia obľúbené známe tváre v situáciách, v akých si ich nevedeli ani predstaviť. Verím, že vďaka svojej hravosti, uvoľnenosti a pozitívnej energii má potenciál osloviť aj slovenského diváka,“ povedala programová riaditeľku Televízie Markíza a Nova Silvia Majeská.

image

Účinkujúci novej šou Možné je všetko.

Moderátor Dano Dangl

Réžiu novej relácie bude mať Pepe Majeský a ako dramaturgom bude Dano Dangl, ktorý je zároveň aj moderátorom a výkonným producentom. Nová show Možné je všetko je väčší štúdiový formát, v ktorom sa proti sebe postavia dva tímy vytvorené zo známych hercov, osobnosti a komikov.

image

Možné je všetko bude založené aj na improvizácii.

V šou sa budú pravidelne objavovať hostia ako Zuzana Kubovčíková Šebová, Michal Kubovčík, Juraj Kemka, Adela Vinczeová, Jana Kovalčíková či Tomáš Maštalír. Ich úlohou bude plniť rôzne úlohy a výzvy, ako napríklad tanec, improvizácia, pantomíma, spev a kvízové otázky.  Medzi úlohy bude patriť scénka v šikmej izbe, alebo príprava receptu dole hlavou. My vám prinášame prvé zábery z natáčania.

image

V novej šou Možné je všetko, bude možné naozaj všetko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 12:46