Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.
StoryEditor

Bude posledný diel Pána profesora svadobný? Veľký deň Sama a Klaudie sa skomplikuje

27.11.2023, 11:50
Autor:
michmich

Piata séria obľúbeného seriálu mieri do finále. Dočkáme sa aj ďalšej, šiestej série? Markíza zatiaľ pripravila pre divákov tento rok ešte jedno prekvapenie. Vieme aké.

Dnes nás čaká posledná oficiálna epizóda populárneho seriálu Pán Profesor, ktorý sa už dočkal odvysielania piatich sérií. I keď seriál Markíze aktuálne neprináša už tak nadpriemerné výkony sledovanosti prvých sérií, televízny líder môže byť s jeho výkonmi stále spokojný.

image

Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.

Napríklad predposledná jedenásta premiérová epizóda aktuálnej 5. série s názvom „Liečba“ minulý týždeň dosiahla v komerčnej cieľovej skupine 12 - 54 rating 7,4 percenta, čím si zabezpečil vedelie v pondelkovom prime-time a nadpriemerný 25,3 percentný trhový podiel. Konkurenčný seriál Hranica na TV Joj zaostal s podielom na trhu 10,6 percenta a film Tieňohra na Jednotke RTVS 6,9 percenta.

image

Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.

Seriál s Tomášom Maštalírom, Gabrielou Marcinkovou v hlavných úlohách, ktorý dáva v každej sérii šancu zažiariť aj množstvu mladých hereckých talentov, pritiahol k obrazovkám TV Markíza celkovo 357-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahol 495-tisíc divákov. 

Dnes odvysiela televízny líder oficiálne poslednú epizódu, ktorá bude výrazne dramatická a v jednom veľmi špecifická. Počas piatich sérií sa v seriáli objavilo veľa mladých nádejných hereckých talentov, keďže študenti logicky starnú a tak dostávali príležitosť zažiariť v školských laviciach stále nové talenty.

image

V dnešnej záverečnej epizóde sa objavia herci, ktorí hrali študentov počas piatich sérií.

V poslednej epizóde sa objavia mladí herci, ktorí účinkovali v tomto televíznom počine počas všetkých piatich sérií.

A o čom bude posledná epizóda?

Samo (Tomáš Maštalír) sa budí netušiac, čo v predošlú noc s Lacom (Samo Trnka) a Jakubom (Vojta Kotek) stvárali. Klaudia (Gabika Marcinková) pred ním tají zásadnú vec, ktorú vlastnou vinou zanedbala a ktorá môže ohroziť ich veľký deň. A v Samovom aute sú dve roztomilé prasiatka, pričom nikto netuší, kde sa tam vzali.

image

Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.

Akoby toho nebolo málo, v Samovej triede sa rozhádala Alena s Nelou, ktoré boli doteraz kamarátky na život a na smrť. Hrozí však, že okrem kamarátky stratí Alena oveľa viac a tak musí Samo zasiahnuť. Všetko komplikuje záhadná a krásna Hana, s ktorou Samo možno v predošlú noc niečo mal. Veľký deň Sama a Klaudie je vážne ohrozený...

image

Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.

Nateraz nie je známe, či a kedy sa vráti seriál so šiestou sériou, no televízia Markíza si pre divákov pripravila jedno prekvapenie. Budúci týždeň v pondelok sa obľúbené postavy vrátia na obrazovky v skrátenej špeciálnej sviatočnej epizóde. 

image

Posledná epizóda Pána profesora už dnes na Markíze.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 22:19