StoryEditor

Voyo 2024: Okrem seriálu príde dokument o Ivete Bartošovej, štvorka Love Island či novinka Lebo medveď

27.12.2023, 10:59

Programová riaditeľka Markízy a Novy nám v rozhovore prezradila okrem iného aj to, že reality šou patria na ich streamovacej platforme k najobľúbenejším programom. Už na jar 2024 priesú preto ďalší dobrodružný súboj v najdrsnejšej šou Survivor Česko & Slovensko.

Končí sa rok 2023, v ktorom ste prineisli niekoľko nových projektov na Voyo. Ako hodnotíte záujem Slovákov o vašu streamovaciu službu?

Na Slovensku a v Česku už Voyo súhrnne prekročilo hranicu 650-tisíc predplatiteľov, čo je naozaj úctyhodné číslo a fantastický výsledok. Veľmi sa tešíme, že Slováci v rámci ponuky streamovacej služby čoraz častejšie vyhľadávajú nielen programy v exkluzívnom predstihu, ale aj naše prémiové Voyo Originály. O ich vysokej kvalite svedčia aj viaceré prestížne festivalové ocenenia titulov ako Kráľ Šumavy: Fantóm temného kraja, Sex O‘Clock či pripravovanej pôvodnej kriminálnej série Metóda Markovič: Hojer. Veľkej obľube sa tešia tiež naše slovenské Voyo Špeciály v podobe exkluzívnych stand-upov populárnych komikov ako Simona Salátová, Jakub „Zitron“ Ťapák či Samo Trnka.

Čo bolo tento rok najsledovanejšie na Voyo? 

Takéto štatistické údaje z...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 20:42