TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.
StoryEditor

Nekonvenčná divoška Iveta sa vracia. Čo prinesie druhá séria a kedy ju uvidíte?

27.12.2023, 14:39

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

Seriál sa stal v roku 2023 hneď prvými odvysielanými časťami doslova fanoménom. Projekt Iveta priniesol TV Joj začiatkom roka nadpriemerné čísla sledovanosti. Celá prvá séria uhrala v komerčnej cieľovke 12 – 54 priemerný rating 11,3 percenta a podielom na trhu išla v priemere na rovných 27 percent.

V univerzálnom publiku sledovalo v priemere všetkých 8 epizód 627 tisíc divákov starších ako 12 rokov. Iveta sa tak zaradila ku najúspešnejším projektom uplynulých rokov, ako bol napríklad minuloročný úspešný seriálový počin TV Markíza Druhá šanca a minulý rok zaujal divákov tak ako druhý seriál roka Dunaj, k vašim službám.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

Preto sa televízia JOJ hneď v lete pustila do natáčania pokračovania príbehu o nekonvenčnej a nekontrolovateľnej dievčine z Trebišova. Nových desať epizód natáčali štyri mesiace a na konci novembra padla posledná klapka. Následne pracovali tvorcovia na posprodukcii.

A aj keď televízia presný termín uvedenia Ivety II do vysielanie ešte tají, podľa informácií Stratégií by sa tak malo stať na jar. Takže do vysielania sa dostane neskôr ako do roka a do dňa od premiéry jednotky. Tú totiž vysielali hneď úvodom roka 2023. 

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

Príbeh sa presunie aj do Prahy 

Druhá séria seriálu Iveta sa natáčala v Bratislave aj v Prahe. V seriáli budú môcť diváci opäť vidieť vtipné situácie, komické hlášky či absurdné zvraty. Nové pokračovanie sľubuje, že sa majú na čo tešiť. Okrem krásnej Alžbety Zei Ferencovej a jej hereckej mamy Zuzany Mauréry niektoré postavy dostanú väčšiu hereckú úlohu.

V seriáli tak častejšie uvidíme Ivetinho otca (Marián Balog), svojského farára (Jevgenij Libezňuk) alebo miestneho zubára, z ktorého sa stal primátor mesta Trebišov (Stanislav Pitoňák). Okrem nich sa predstavia aj noví herci.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

V úlohe Dada, ktorého si zoberie Iveta pod ochranné krídla sa predstaví český herec Marsell Bendig. „Myslím si, že postava Dada bude tak isto vtipná ako boli postavy v predchádzajúcej epizóde. Iveta Dada podporuje a snaží sa ho dostať zo dna na vrch, aby niečo dokázal v živote a myslím si, že to bude krásny príbeh,“ opísal svoju postavu tohtoročný držiteľ Českého leva.

Natáčanie si Bendig veľmi užil a práca s Hřebejkom mu dala veľkú skúsenosť, ktorú si mimoriadne cení. Okrem neho sa v seriáli objaví aj charizmatický primátor Liška, ktorého stvárňuje herec a režisér Jirka Havelka. Ten premieša karty vo vzťahu Ivety a Števa.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

Tri príbehy

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť. Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich bordel. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

image

TV JOj prinesie nových 10 epizód seriálu Iveta.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 11:18