V Na hrane nás čaká diskusia Kaliňáka a Krúpu.
StoryEditor

Na hrane sa vracia na obrazovky. Duel Kaliňáka a Krúpu aj o protestoch v uliciach

11.01.2024, 11:45
Autor:
michmich

Diskutovať budú aj na témy ako trestná politika novej vlády a jej dôsledky, zmeny vo fungovaní polície, či obranná politika novej vlády a jej postoje vo vzťahu k bezpečnostným hrozbám vo svete.

Po vianočnej a novoročnej prestávke vracia JOJka do vysielania politickú diskusnú reláciu Na hrane. Odteraz si znovu budete môcť naživo pozrieť každý štvrtok večer politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy. 

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková. Každý týždeň, vo štvrtok večer, si do štúdiu Na hrane zavolá dvoch politikov, aby diskutovali na aktuálne politické a spoločenské témy. 

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 11. januára minister obrany SR Robert Kaliňák zo strany Smer-SD a poslanec NR SR za SaS Juraj Krúpa.

Hovoriť budú o aktuálnom politickom dianí, o prezidentských voľbách, ale aj o protestujúcich v uliciach, o trestnej politike novej vlády a jej dôsledkoch, o zmenách vo fungovaní polície, či o obrannej politike vlády a o postojoch vo vzťahu k bezpečnostným hrozbám vo svete.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Na hrane môžete sledovať vo štvrtok 11. januára o od 21:50 hodiny na JOJke, ale aj na spravodajskej JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 21:50